maandag 20 augustus 2012

Vakantie boeking

20 Augustus 2012,

De borreltjes hebben mij goed gedaan en ik heb dus een goede nachtrust gehad. Vanmorgen heb ik weer mijn dagelijkse wandeling gemaakt. De temperatuur was een stuk beter dan gisteren. 10:15 uur was ik terug om een bakkie te drinken. Mijn vriendinnetje Juno was er ook en we hebben nog leuk kunnen spelen met water. Dat is in deze tijd altijd leuk. Over water gesproken. Madam word zindelijk en plast nu op de grote mensen pot. Hiep, hiep, hoera.

In de middag ben ik 2x bij de apotheek geweest om te vragen of ze het restant van mijn medicijn ook al binnen hadden gekregen. Aanstaande woensdag ben ik door mijn medicijn heen en ik moet dan nieuwe hebben. Gelukkig hebben ze bij een andere apotheek nog. Aan het eind van de middag heb ik onze vakantie geboekt. Wij gaan naar Bulgarije. Alles is al financieel geregeld, dus daar geen zorgen over. Wij zullen de LEV eens gebruiken. Koers is ongeveer 1 op 2. Voor de mensen die het weten wanneer wij gaan, aub niet vertellen. Komt later wel.

21 Augustus 2012,

Vandaag een goede nachtrust gehad. In 1 stuk door geslapen, zonder dat ik naar het toilet moest. Wel weer optijd opstaan voor mijn drankje. Wat mij ook opviel is dat mijn slokdarm iets minder gevoelig is. Het eten ging een stukje beter door de stortkoker van voedsel. Deze morgen is weer de ochtend van mijn onco fysio om 11:30 uur, maar eerst samen een bakkie doen bij Majella en Sepp. Morgen ga ik iets leuks doen, maar daar bericht ik morgen wel over.
Bij de fysio vroeg ik mijn therapeute of het verstandig is om volgend jaar de Cascaderun te lopen. Het verhaal is dat mijn zoon Jurjen deze samen met mij wil lopen. Ik zou het graag willen, maar alleen als mijn behandelende artsen dit goed vinden. Als het mag dan gaat mijn onco fysio therapeute C.K. mij hierbij helpen, zodat ik optijd fit ben hiervoor. Dit geeft mij een goed gevoel.
's Middags ben ik naar Hellendoorn geweest om mijn collega's op te zoeken. Voor de meeste was dit een grote verrassing en ik heb dus ook veel collega's gesproken. Tot mijn verbazing staat de nieuwe lijn in de palletiseer er al. Een imposant gezicht en een heel gevaarte om 2 lijnen te palletiseren. Ben benieuwd hoe het loopt, maar dat zie ik wel bij mijn volgende bezoek aan Hellendoorn. In ieder geval wil ik al mijn collega's bedankten voor het feit dat ze mij zo sterk en positief vinden. Deze woorden doen mijn vrouw en mij goed. Jammer dat ik niet iedereen heb gesproken, maar ik terug. s'Avonds lekker chillen, want het is toch wel vermoeiend om zolang te staan, maar ik heb het er voor over.

22 Augustus 2012,

Schoolkamp???.  Ja vandaag gebeurt het weer eens een keer. Ik ga gedeeltelijk met schoolkamp, maar eerst op verjaardagsvisite. Moeders is vandaag jarig. Wat ik bedoel met schoolkamp is het volgende. Jurjen gaat over 2 weken op schoolkamp naar Orvelte. Dat is leuk en aardig. Ik ben er zelf al een paar keer geweest met schoolkampen. Maar de vraag is hoe kom je daar met een grote groep kinderen op een veilige maar ook leuke fietstocht. Als je alleen maar rechttoe rechtaan fietst, dus Westerbork en dan naar Orvelte dat is dat een saaie weg waar ook geen rustplekken zijn. Toen de tijd heb ik een andere weg uitgekozen die ook het grootste gedeelte over fietspaden gaat. Voor de rest zijn het rustige wegen. Men komt alleen aan de andere kant van Orvelte uit. Deze weg ga ik met Jurjen dus fietsen, zodat hij over 2 weken ook met zijn groep kinderen veilig en leuk kan fietsen. Het enigste verschil is dat dit een kleine omweg is.
En we hebben het gered. In totaal 3 uur fietsen. Vlak voor Orvelte Joost gebeld of die ons kon ophalen. Thuis gekomen ben ik na het eten wel even op bed gaan liggen. Toch wel vermoeiend. Morgenochtend weer onco fysio en vanavond op tijd naar bed.

23 Augustus 2012,

Straks naar onco fysio, maar ik heb eens een stukje gelezen over alternatieve geneeswijze. Ik zal hier later eens op terug komen, aangezien ik eerst het een en ander wil vragen aan mijn behandelende onco artsen. Maar eerst een bakkie. Om 10:00 uur heb ik mijn fysio gehad en even gesproken met mijn therapeute over alternatieven. Maar zoals ik al eerder schrijf hierover later meer. Na mijn fysio ben ik een bakkie gaan doen bij JoMaJuSe. Ook tevens afscheid genomen van hun kraamverzorgster. M. bedankt en misschien totziens. 's Middags alvast een stoel besproken en verder chillen en lekker appsen over het eten. Of niet Joost. Lekker toch draadjesvlees. Morgen een drukke dag. Ga vroeg naar bed en ik denk dan maar aan  ding. Familie, vrienden, buren, collegae enz. en aan deze muziek.

24 Augustus 2012,
 
Op tijd opgestaan. Moet om 09:00 uur bij Joost zijn, maar eerst tanken. Auto wegbrengen van Majella en daarna bakkie doen. Aan het eind van de morgen nog even visite ontvangen. Even leuk bijkletsen met Aline. Nou Aline de ouzo gaat er nog steeds dun doorheen. Griekenland blijft nr. 1.
 
En eindelijk hier zijn we dan met z'n 3en. Dit zijn mijn 2 grootste trotsen.
s'Middags hebben wij geld uitgegeven aan 2 nieuwe swchemerlampen. Tevens hebben wij gekeken naar een nieuwe 3 zitsbank en wat denk je, nog niet gekocht hoor.
De temperatuur is weer goed, dus ik kan mijn wandeling weer aan het eind van de middag of begin van de avond doen. Straks weer een bakkie en een ouzotje. Welterusten.
 
 Het weekend 25/26 Augustus 2012,
 
Het is lekker rustig op dit moment. Ik heb een goede nachtrust gehad en ben fit wakker. Het eten gaat een stukje beter. Ik heb deze week last gehad van mijn slokdarm, maar dat gaat nu wel weer. Mijn boterham ging er goed doorheen. Een rustige ochtend gehad. 's Middags een poepkadootje voor mijn vriendin Juno kopen. De eerste lag in de pot. Aan het einde van de middag lekker bij JoMaSuMa nasi gegeten en natuurlijk op de foto met Sepp en Juno.
 
Het blijft een mooi trio of niet.
's Avonds moesten we naar een verjaardag. Erik nog gefeliciteerd met jou verjaardag. Het was gezellig, maar helaas kan ik het niet meer zo laat maken als eerder. Dit heeft te maken met mijn medicijn en ik iets sneller vermoeid. Hopelijk gaat dit over en hoef ik hier niet zoveel rekening mee te houden in de toekomst.
Zondags even bij mijn schoonouders koffie drinken. Wilde eerst 's morgens gaan lopen, maar de regen hield mij tegen. Ik ga wel aan het eind van de dag lopen, maar 's middags eerst de oude (jonge) buurtjes op visite. Met de visite konden we gezellig kletsen over van alles. Zelfs over onze gezamelijke vijver van vroeger. Snel de vijver dicht gooien en dan verhuizen. Insiders kunnen erom lachen, of niet S. en V.. Bedankt voor de gezelige middag. Helaas is het lopen erbij ingeschoten, maar door de buien die er telkens waren was dit maar goed ook. Het is niet zo dat ik niet meer wil, maar ja omstandigheden, een goede smoes. Volgende week weer. Eerst fysio, daarna lopen en dan weer fysio.
 

5 opmerkingen:

  1. "Het verhaal is dat mijn zoon Jurjen deze (Cascaderun) samen met mij wil lopen". Nou als de oncoloog zegt dat het niet verstandig is, dan is het ook prima hoor.....
    Ik heb al 5 jaar lang gezeg dat ik de casderun ga lopen en ik heb mij inmiddels ook 3x opgegeven voor deze run, maar nog steeds niet gelopen.
    Bij deze beloof ik je de cascaderun te lopen maar dan wel samen met jou.... al moet ik je met bed en al mee trekken je gaat met me mee :D

    (ik ook altijd met mijn grote mond)

    x Jurjen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha, die Jurjen. Wie weet, leer je het ooit nog weleens af om zo'n grote mond te hebben. Maar vind het een superidee om mijn broertje met bed en al mee te laten doen aan de Cascaderun. Zal wel alvast voor een zweepje zorgen, zodat hij een goede aansporing heeft om jou door te laten lopen. Uiteraard krijg je dan ook een tuigje om en een bit met teugels. Vergeet niet ook wieltjes onder het bed te bevestigen, anders wordt het wel heel erg zwaar trekken hoor.
      Rudy, ik hoop dat het fietstochtje goed gaat en dat Jurjen het volhoudt. Dat jij het vol gaat houden, daar twijfel ik niet aan.
      xx je grote/kleine zus

      Verwijderen
  2. Ik loop met jullie mee! En als het moet, help ik Jur wel met het duwen van het bed hahaha.
    Leuk zo'n sportieve uitdaging! Mocht het niet lukken Rudy, dan zal ik je zoon op sleeptouw meenemen. Ik verwacht dan wel dat jij en Leida ons opwachten bij de fietsbrug! ;-)
    Fijn om te lezen dat je zo positief bent Rudy, dat is vast niet altijd gemakkelijk.
    Liefs,
    Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heb echt veel respect voor jullie!!! Het zou toch top zijn als je de cascaderun zou kunnen lopen. Ben haast bang dat het Jurjen nog meer moeite gaat kosten, haha (sorry broer).

    Liefs van JoMaJuSe

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, wat goed van Juno zeg. Ze gaat echt als de grote zus handelen. Ben echt trots op haar, net als iedereen. Ze verdient met recht een poepcadeautje :)

    Liefs Herma

    BeantwoordenVerwijderen