donderdag 9 augustus 2012

Mijn eerste onco sport

Donderdag 9 Augustus 2012,

Vannacht onrustig geslapen. Misschien wel spanning om te gaan sporten. Het is net werk, je word er moe van (geintje).
Ben net terug van mijn onco sport intake gesprek. Uiteraard willen ze alles over mij weten en hoe ik er nu tegenover sta. Na mijn gesprek heb ik een test moeten doen om te kijken hoe mijn fysieke gestel ervoor staat. Het was niet de zwaarste test, aangezien ik die nog niet mag hebben i.v.m. mijn bestraling van afgelopen dinsdag. Mijn begeleidster vind ik dat ze heel erg bedreven is in haar werk als oncologisch fysiotherapeute en een goed luisterend oor heeft. Nu vind ik helemaal dat dit team goed bezig is. Ergens anders zullen ze dat ook wel doen, maar daar heb ik geen vergelijking mee. Ik heb er in ieder geval een zeer goed gevoel over. De test heb ik met glans doorstaan en volgende week ga ik op dinsdag en donderdag werken aan mijn lichamelijke weerstand.
Wat mij iedere keer weer moed geeft is natuurlijk als mijn kleine meisje er is. Kijk hier het oude en nieuwe geluk.

En het allernieuwste geluk is in aantocht, dus met z'n 3en op de foto.


Zoals het er nu voorstaat heb ik morgen eindelijk een rustige dag. Geen verplichtingen dus even lekker met mijn Leida samen.

5 opmerkingen:

  1. Hey Rudy!

    Vind het zo jammer dat je niet meer aanwezig bent bij de OLA... Beetje slap ouwehoeren en keten in de palletiseer :)

    Ik wil je veel sterkte toewensen komende tijd! En laat het even weten als je je door je prive-chauffeur laat afzetten, dan babbelen we nog even...

    Liefs Suzan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey ouwe reus,
    Zo'n soort meisje had ik ook ooit eens op schoot maar dat is jaaaaaren geleden! Wat lijkt die op haar moeder met die blonde krullen!!
    Fijn te lezen dat je wat aan de tip had (je weet t niet he, zoooveel verschillende behandelingen)
    Knap hoe je met je ziekte omgaat, hou dat vol ook als het eens ff wat minder gaat (like a fish/bird ;-))
    Ook jij Leida....dikke kus!!

    Een hele warme groet,
    uut den achterhoek!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey lief broertje van me,

    Het doet me goed te lezen datje weer gaat sporten. Mijn eigen ervaring met Move2be was ook erg goed. De begeleiding daar is geweldig en zoals je zegt hebben ze altijd een luisterend oor. Wat een geweldig leuke foto van jou met Juno. Ik denk nog een weekje ofzo en dan kan je er met z'n drietjes toch opkomen? Ondanks je ziekte is dit natuurlijk iets om naar uit te zien, je 2e kleinkind. Spreek je zondag in ieder geval. Dikke kus en knuffel voor jullie beiden. Je grote/kleine zus

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hi Rudy,

    Wauw, petje af hoor hoe jij met je ziekte omgaat! respect! Ik vind het erg jammer dat ik er vorige week niet was toen je met je zoon naar het werk kwam. Ik had je graag persoonlijk het allerbeste willen wensen.

    Mijn familie en ik hebben momenteel ook met deze nare ziekte te maken. Mijn vader is vorige week behandeld en ligt nog steeds in het sofia. De operatie is goed gegaan, maar we zitten nog in spanning over de uitslagen.

    De manier waarop jij ermee omgaat geeft mij, misschien gek gezegd, een smile op mijn gezicht en een positief gevoel. Wat erg fijn is! Dankjewel.

    Het ga je goed! en geniet van je kleine meisje en van het wondertje wat er aankomt!

    Groeten Gabrielle

    BeantwoordenVerwijderen