donderdag 16 augustus 2012

Sepp en Majella thuis

16 Augustus 2012,

Hoi, hoi Sepp en Majella komen thuis. Dit is goed nieuws. Als de gesmeerde bliksem naar hun huis om iets te regelen. Gisteren hebben we al inkopen gedaan, want je kan er niet op het laatste moment mee aankomen.
Leida is aan het werk en ik ging naar het huis van JoMaJuSe. Jo en Ju waren nog niet weg dus even verdekt opstellen. Om 09:15 uur kon ik mij uitleven op hun huis. Wel met mate hoor.
Om 10:30 uur had ik onco fysio. Dit ging behoorlijk goed en ik voel mij er goed bij. De fysio is voor mij uitgebreid met 2 apparaten voor de benen. Wederom heb ik met een goed gevoel bij mijn fysio.
 Uiteraard wel verteld over het kleine wonder. Na afloop ben ik naar JoMaJuSe hun huis gegaan. Nog niet thuis zijn ze. Dan maar even wachten. Rond 13:00 uur Sepp in de armen. Wat klein allemaal, maar wel heel erg lief. En als je dit ziet;








's Middags kwam een collega op visite. We hebben gezellig zitten babbelen. Ik vond het in ieder geval leuk om een collega te spreken. Wim weerkomen. Vanavond ben ik wel iets vermoeiender dan andere avonden, dus ik ga op tijd naar bed toe. Onze kleindochter slaapt weer thuis bij haar broertje.

3 opmerkingen:

  1. Wat een lieve foto en wat lijkt Juno nu in een keer groot! Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldige foto van Juno en Sepp. Fijn dat Majella en Sepp weer thuis zijn en heel begrijpelijk dat Juno bij haar kleine broertje wil zijn. Geniet maar lekker van je kleinzoon en uiteraard ook van je kleindochter.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo, Rudy
    Van harte gefeliciteerd met je nieuwe kleinzoon.
    Fijn te horen dat de fysio meevalt.
    Je komt bij mij heel positief over, en dat doet mij deugd.
    Ik ga nu ook maar een borreltje of 2 op jullie drinken.
    Geniet van je nieuwe kleinzoon en tot het volgende bericht.
    Groet, Dirk.

    BeantwoordenVerwijderen