maandag 30 maart 2015

!!!!! deel 1

30 maart 2015.

Gistermiddag was het bij Jurjen heel erg gezellig. JoMaJuSe kwamen ook nog aan en ik vond het heel erg fijn om mijn gezin weer eens helemaal bij elkaar te hebben. Het doet mij in ieder geval goed. Het avondeten bestond uit snert (heerlijk). Het weer is er ook naar. Aan het begin van de avond kwam buurman Robert ook nog even om een bestelling af te leveren die ik bij hem geplaatst had. Top.
Degene die mij goed kennen weten dat ik een liefhebber ben van aparte biertjes en die heeft hij ook gekocht voor mij in Belgiƫ. Vanmorgen stond ik op even voor 08:00 uur. Ik moet om 09:00 uur aan De Garve zijn om boodschappen te doen. Het ontbijt ging er erg moeilijk in. Toch is er wel wat in gebleven. We gaan het weer in de gaten houden, want anders zal ik toch weer aan de bel moeten trekken. Het is nu bijna 12:00 uur en ik ga de lunch nuttigen. De boterham van de lunch is er gelukkig goed ingebleven en dat geeft de burger weer moed. Na het eten ben ik gaan rusten om vervolgens rond 15:00 uur Juno van school op te halen. Na een kopje koffie ben ik samen met Juno en Sepp naar Majella gegaan. Heel erg fijn vind ik dat ze morgen een groot gesprek krijgt met haar arts. Het was er goed. Het avondeten ging er redelijk in. Na afloop wel wat reacties, maar het meeste is erin gebleven. Na het eten ben ik naar huis gegaan en na de koffie lekker naar bed.

31 maart 2015.

Vanmorgen was het erg vroeg. Het was erg onstuimig weer en ik heb Leida weggebracht om 07:45 uur, dus het was vroeg opstaan. Rond 08:00 uur was ik weer aan De Garve te vinden, want we gaan Juno en Sepp weer naar school brengen. Even voor 09:30 uur waren we weer thuis. Snel even een bakkie drinken en dan naar Move2Be voor mijn onco fysio. Ook werd mijn schouder weer gemasseerd en voelt nu weer goed aan. Na mijn fysio snel weer naar Assen om Sepp op te halen en daarna ben ik naar huis gegaan. De lunch ging er slecht in net als het ontbijt. Ik heb na de lunch ook mijn oncoloog gebeld om te vragen hoe nu verder te gaan. Uiteraard kreeg ik de assistente te spreken en die zou het met mijn arts overleggen. Ik weet dat er nog iets kan gebeuren, zodat het slikken beter gaat. Wat vertel ik nog niet. Eerst wacht ik het telefoontje af van mijn arts die vandaag of morgen nog terug zal bellen. Na 15:00 uur ben ik even niet aanwezig, want ik zal Juno van school ophalen en daarna ga ik alleen naar Meppel voor een bezoekje aan Majella. Wat ik altijd heb meegemaakt met het ziekenhuis in Zwolle en zeker met mijn oncoloog, is dat hij er geen gras over laat groeien. Voor 15:00 uur belde hij mij terug met de mededeling dat hij een afspraak gaat plannen met de afdeling endoscopie voor een scope. Eerst gaan ze bekijken wat de oorzaak zal kunnen zijn en daarna en misschien tegelijk een behandeling doen. Eerst zal ik de datum en tijd krijgen van het onderzoek. Natuurlijk ben ik blij dat alles weer zo snel gaat. Nog even snel naar de apotheker voor mijn herhalingsrecept en daarna naar de assistente van mijn huisarts om het een en ander mede te delen. Daarna ben ik samen met Juno en Sepp naar Meppel gegaan voor een bezoekje aan Majella. Ook daar betere berichten en ik natuurlijk mijn bericht vertellen. Het avondeten ging er redelijk in. Wel kleine hapjes en drinken erbij. Alles is erin gebleven. Snel Juno en Sepp een kus en knuffel geven en dan naar huis om te chillen. Het was een lange dag, dus morgen lekker rustig aan doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten