maandag 26 oktober 2015

Hopelijk een gezellige week deel 1

26 oktober 2015.

Ik heb een drukke, leuke week voor de boeg. Vorige week heb ik daar al wat voor voorbereid en die week ervoor ook. Het word beetje een week met oud collega's, en ik heb er erg veel zin in. Het begint morgen al, maar daarover morgen dus meer. Ik heb een goede nachtrust gehad en ik lag er gisteravond ook op tijd in. Mijn weegmoment heb ik gisteren niet gehad, maar die heb ik vanmorgen gedaan. Het blijkt dat ik snel weer aan de flesjes proteïne moet beginnen, anders is de 50 dicht in de buurt. Vandaag gaan we er weer aan beginnen en ik zal ze aanmengen met melk of karnemelk. Vanmorgen woog ik 62 KG. licht aan de haak en dat wil ik zeker niet. Waardoor het komt weet ik waarschijnlijk wel, want dit weekend heb ik redelijk veel moeten overgeven. Komt wel niet veel uit, maar alles wat eruit komt is voor mij weer teveel van het goede. Eerst gaan we fijn oppassen op mijn vriendje, zodat de dames boodschappen kunnen doen. Mijn vriendje wilde bij mij blijven en dat vind ik geen enkel punt, ook al voel ik mij niet zo sterk. Straks lekker aan de koffie en dan lekker verder chillen. Deel 2 van mijn boekje zal ik vandaag opsturen, zodat mijn schrijfster het kan corrigeren en ik er verder mee kan gaan om het uit te werken. De post is onderweg en hopelijk volgende week weer terug. Het avondeten ging er goed in  en ik voel mij ook goed. Toch ga ik zoals gewoonlijk weer op tijd naar bed. Tot morgen.

27 oktober 2015.

Ik heb een goede nachtrust achter de rug en het ontbijt ging er goed in. Dit in tegenstelling met de laatste medicijnen die ik gisteravond innam. Het drinken bleef achter in mijn keel hangen en kwam er natuurlijk weer uit. Ik voel mij goed en wacht de visite af die bij mij komt. Een oud collega en dat vind ik altijd erg leuk. Geeft mij echt het gevoel dat ik nog niet vergeten ben in Hellendoorn. Even weer wat bijkletsen. Bert leuk dat je komt. Doet mij goed.We hebben leuk en lang met elkaar gesproken over vroeger en nu. Ik ben natuurlijk benieuwd hoe het nu gaat in de Ben&Jerry ijsfabriek, waar ik morgen naar toe ga. Nadat de thuiszorg aan het begin van de middag geweest was ben ik naar bed gegaan voor de middagrust. Verder is er niet zoveel te melden.

28 oktober 2015.

Dit is de dag dat ik een bezoek breng aan Hellendoorn. Ik heb hier al een tijdje zin in en zoals het nu is is alles geregeld. Ik zou er om 10:00 uur zijn en dat klopte ook. Rolstoel achterin de auto en gaan met die banaan. Ik werd hartelijk door Henriette ontvangen die snel Robert belde met de mededeling dat ik er was. Het is allemaal TOP geregeld en ik mocht met de rolstoel de fabriek in. Het is gewoon geweldig hoe een ieder reageert als ze mij weer zien. Natuurlijk praat ik dan over mijn oud collega's. Ook sommige nieuwe mensen die er werken en die ik helemaal niet ken zijn benieuwd hoe het met
mij gaat en ook dat doet goed. Er is weer veel veranderd in de fabriek en dat in maar goed ook, want als er geen verandering is is het voor een groot bedrijf eigenlijk stilstand of achteruitgang. Mooi is het om te horen dat een van mijn lievelingsdrankjes in ijs word verwerkt. Nog niet in Nederland, maar hopelijk komt het ervan. Natuurlijk hoop ik dat ik dit nog eens mag en kan proeven. Beste collega's, ik zou zeggen doe jullie best voor mij. Ik ben rond 12:00 uur met een heel goed gevoel en een doos vol lekkers weer naar huis gereden. Thuis snel wat eten en toen de rust weer in. De rest van de dag is weer rustig verlopen.


29 oktober 2015.

Dit is weer de dag van mijn onco fysio, war ik veel zin in heb. Ik ben al 1,5 week niet meer bij mijn fysiotherapeute geweest. Dit had natuurlijk wel allemaal een reden. Mijn onco fysio had ik vanmiddag om 14:00 uur en het ging goed. Wel heb ik alles op een iets lager niveau gedaan. Natuurlijk ook weer een goed gesprek gehad en het verloop van mijn boek even ter sprake gebracht. Na het sporten ben ik even bij mijn zieke vriendinnetje geweest. Natuurlijk wel even iets lekkers meenemen, want dat versneld de beterschap. Na de koffie die er op zich goed inging ben ik naar huis gegaan. Ik moest onderweg wel even stoppen, want de koffie wilde er de verkeerde kant uit. Kon nog net stoppen op een rustig punt, zodat ik veilig en netjes de koffie kon verwijderen uit mijn mond. Toch wel netjes geformuleerd.  Het avondeten heb ik niet genuttigd, doordat ik mij nog niet goed voelde en ik ben het bed ingedoken. Even na 20:00 uur ben ik er weer even uit gegaan om wat vla en een kom soep te nuttigen die er gelukkig goed ingingen. Het zal wel weer een incident zijn. Het is nu bijna 2:00 uur en ik ga erin. Welterusten en tot morgen.

30 oktober 2015.

Vandaag kregen we bezoek van de thuiszorg voor een nieuwe canule. Ze kwamen mooi op tijd en dat hield in dat ik 's middags lekker kon rusten. De ochtend liep lekker rustig. Na mijn middagrust kwamen Anneke en Pieter op bezoek. Uiteraard was ik giga benieuwd hoe het met hem ervoor stond. Gelukkig kreeg ik positieve geluiden te horen en dat doet mij erg goed. Natuurlijk is dit ook goed voor hun. Het was een gezellige middag. De avond heb ik een klein poosje mee kunnen maken en toen ben ik erin gegaan.

31 oktober 2015.

Weer bijna een maand voorbij. Ook vandaag is een rustige dag. Al deze rustige dagen is maar goed, want volgende week is een giga drukke week met veel ziekenhuis bezoeken en andere specialisten bezoeken. Na de middagrust kregen we weer visite. Nu kwamen Ake en Betsie op bezoek. Helaas kon ik het niet helemaal vol houden en ik ben rond 18:00 uur naar bed gegaan, want anders houd ik het voor de zaterdagavond niet vol. De zaterdagavond bestond uit 24. Nog 2 uurtjes en dan hebben we alle series gezien. Ik ben rond 10:30 uur erin gegaan. Welterusten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten