maandag 28 september 2015

P. of P. deel 1

28 september 2015.

Ik heb een redelijk goede nachtrust achter de rug. In het begin kon ik de slaap niet goed vatten, maar toen ik eenmaal sliep was het heerlijk. Vandaag is het zover ik ga kiezen tussen P. of P. en wat dat is vertel ik later wel. Deze ochtend gaan de dames weer boodschappen doen en mijn vriendje Sepp gaat mee. Ik heb dus nu even de tijd om verder te rusten. Het is vandaag een redelijk drukke dag. Er staan 4 dingen op de planning die ik vandaag moet doen, dus drukte genoeg. De eerste is oppassen, dus die is nu bijna voorbij. Rond 12:00 uur ga ik Alfa uitlaten en daarna even rusten. Na de lunch weer lekker rusten. Wel merk ik dat de pleisters weer op zijn einde zijn. Voor de rest is het lekker rustig. Aan het begin van de avond ben ik even naar de fotografe geweest om een lijstje uit te zoeken. Het resultaat zal ik later plaatsen in mijn blog. Gelukkig is morgen weer een plak dag en daar kijk ik naar uit.

29 september 2015.

Ik heb een waardeloze nacht achter de rug en dat had ik wel verwacht. Ik stond op even na 08:00 uur en ben na het ontbijt er weer even in gegaan. Niet te lang, want om 11:00 uur heb ik weer onco fysio. Ik heb er ondanks de vermoeidheid wel zin in. Thuis eerst nog even een bakkie drinken. Het sporten ging goed. Ik heb niet alles gedaan, want ik verlangde best wel een beetje naar de morfinepleisters. Natuurlijk even een van de medewerksters feliciteren met haar 50ste verjaardag. P. S. gefeliciteerd. Na de lunch die er goed inging ben ik gaan rusten. De morfine werkt nog niet helemaal goed, maar ik kon wel merken dat ik nieuwe pleisters heb geplakt. Na de rustperiode even een klein boodschapje gedaan en voor de rest weer chillen. Ik kijk uit naar vanavond en hoop dat ik weer een geweldig goede nachtrust zal krijgen. Morgen ga ik even bij mijn huisarts langs om mede te delen dat ik voor de P. (???) ga. Hopelijk kan het deze week nog, maar anders zal het waarschijnlijk volgende week worden. Vanavond weer even voetballen kijken, totdat de slaap mij inhaalt.

30 september 2015.

Vandaag staat er niet zoveel op het programma. Wel moet ik deze ochtend even bij mijn huisarts zijn voor de beslissing P. of P.. Voor mij is het al duidelijk. Ik heb een redelijke nachtrust achter de rug. Ik had hem beter verwacht aangezien ik gisterochtend nieuwe morfinepleisters heb geplakt. Misschien gaat de middagrust beter. Voor vandaag heb ik wel wat privé dingetjes te doen en daar ga ik ook vandaag aan werken, maar nu is het eerst tijd voor de huisarts.Zoals ik het de laatste jaren gewend ben loopt alles als een sneltrein. Na het bezoek aan mijn huisarts werd ik alweer voor 12 uur terug gebeld met de mededeling dat alles in gang is gezet en waarschijnlijk nog deze week kan worden afgerond. Met die wijsheid kon ik heerlijk de middagrust vatten. Morgen weten we alles definitief. Na de avondeten ben ik gaan chillen op de bank om daarna rond 20:00 uur het bed in te duiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten