maandag 7 september 2015

Slaat het aan? en BBQ

7 september 2015.

Ik heb een onrustige nacht achter de rug. Kon mijn plekje niet vinden en had last van de plek waar de stent zit. Gelukkig viel de tweede helft van de nacht mee en heb ik toch nog wel kunnen slapen. Deze ochtend is weer oppas ochtend bij mijn vriendje Sepp, want de dames gaan boodschappen doen. Even een klein klusje doen en voor de rest lekker chillen deze ochtend. De ochtend is rustig verlopen, maar de middag was besteed aan veel rusten. Ik voel mij niet goed en ga luisteren naar mijn lichaam. Trust.

8 september 2015.

de dag van mijn onco fysio. Ik heb een waardeloze nacht achter de rug en voel mij niet goed. Hetzelfde als gisteren. Gelukkig was mijn onco fysio 's morgens. Ik heb een fijn gesprek gehad met mijn fysiotherapeute. Natuurlijk gun ik haar, haar vakantie en ik zal haar 3,5 week moeten missen. Gelukkig is de opvang tijdens haar afwezigheid goed geregeld en de therapeut die ik nu tijdelijk heb, heb ik al vaker gehad, dus dat is geen probleem. De middag bestond weer uit rusten en daar was ik zeker aan toe. Hopelijk gaat het aan het eind van de week beter en doet de rust mij veel goed.

9 september 2015.

Het is woensdag en ik stond redelijk fit op. Toch merkte ik dat het nog steeds niet goed is in mijn lichaam. De nieuwe schuttingdelen werden gebracht en degene die ze eraan komt zetten was er ook. Hij hoefde gelukkig geen hulp van mij. Rond 16:00 uur ben ik met het warme eten aan de gang gegaan, maar ik heb er zelf geen hap van genomen. Ik voelde mij na een gigantische hoestbui niet goed en misselijk. Dit kostte mij zoveel energie dat ik gelijk naar bed ben gegaan, toen Leida weer thuis was. Er is dus niet zoveel te melden.

10 september 2015.

Vandaag is ook nog een offday. Wel heb ik vanmorgen mijn onco fysio gedaan en dat ging best wel redelijk goed. Na het sporten snel wat gegeten en toen weer het bed in, want het zit nog steeds niet lekker. Ik ga wel proberen om van de nachtelijke medicijnen af te komen, zodat ik in 1x door kan rusten. Een mooi bericht van een ander front is dat mijn schoonvader weer naar huis mag en daar was hij heel erg blij mee, wat natuurlijk goed te begrijpen is. De avond bestond natuurlijk weer uit slapen.

11 september 2015.

Ik heb een nacht gehad zonder medicijnen en dat ging goed. Ik merk dat het hoesten wat makkelijker gaat. Nog wel veel hoesten, maar het kost niet zoveel energie om de rotzooi los te krijgen. Hopelijk is dat een goed teken. Ik heb zelf geen flauw idee hoeveel rotzooi er in mijn longen zit en hoelang het zal duren, voordat de longen schoon zijn gehoest. Hopelijk is het snel voorbij en kan ik gaan werken aan het herstel, van mijn lichaam voor zover dat kan. Nu ga ik weer even rusten. De vrijdag is verder rustig verlopen. 's Avonds heb ik weer een borreltje gedronken toen wij visite hadden en die ging er in.

12/13 september 2015.

Zaterdag. Het is de dag van onze jaarlijkse straat barbecue en die is altijd super, super gezellig. Iedereen, maar dan ook iedereen komt helpen met van alles. Vooral de grote tent opzetten moet gebeuren met meerdere handen. Voor de kleine kids is er een springkussen. Om alles zoveel mogelijk mee te kunnen maken mag deze meneer, ik kan beter zeggen moet ik van alle buren, mij nergens mee bemoeien en veel gaan rusten. Het zijn TOP, TOP buren. Naast ons huis is de grote tent opgezet en aan de overkant staat het springkussen. Rond 16:00 uur heb ik mij bij het gezelschap gevoegd en het was super gezellig. Het vlees was ruim voldoende en de drankjes ook. Zelf heb ik een glaasje ouzo genomen. Later zal ik wel een paar foto's invoegen. Helaas was de energie bij mij rond 20:30 uur op en ben toen naar bed gegaan. Lieve, lieve buurtjes, het was super gaaf. Welterusten.
Zondag. Dit is de dag na de straat barbecue. Ik heb begrepen dat het nog lang door ging, maar ik heb nergens last van gehad. De ochtend bestond uit puin ruimen. Natuurlijk waren de belangrijke dingen al die nacht meegenomen, zodat andere kleine kinderen er niet aan kunnen komen. Ook met het puin ruimen waren er genoeg buurtjes aanwezig. Gelukkig was het droog en kon de tent aan het begin van de middag ook afgebroken worden. Zelf voelde ik mij deze dag niet erg fit. Volgens mij heb ik lichtte verhoging, want zo voelt het. Het zal een dag zijn van veel rusten. 's Middags zijn wij even bij mijn schoonvader op visite geweest. Hij is weer thuis en helemaal gelukkig. Het avondeten ging er niet in en ik ben er dan ook in gegaan om tijdens de koffie er even uit te komen om daarna gelijk weer naar bed te gaan. Hopelijk voel ik mij morgen weer een stuk beter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten