maandag 10 augustus 2015

Nummer 43 en mijn VRIENDJE JARIG

10 augustus 2015.

Ik heb een goede nacht achter de rug en ik voel mij goed. Deze ochtend zijn we weer bij het goede oude ritme. Ik ga oppassen op Juno en Sepp, terwijl Majella en Leida boodschappen aan het doen zijn. Een fijn gevoel is dat, dat het oude weer terug is. Het ochtend gebeuren is in ieder geval achter de rug en ik ben er klaar voor. Lekker oppassen op mijn kanjers, alhoewel Sepp mee ging om boodschappen te doen. Rond 11:00 uur lekker aan de koffie en toen weer naar huis. Lekker lunchen en daarna de rustpauze in. Ik heb het nodig na het weekend. Na het avondeten ben ik ook op tijd erin gegaan. Soms is het heerlijk en dat was nu ook het geval.

11 augustus 2015.

Ik kreeg van mijn fysiotherapeute een mailtje waar ik heel erg blij mee ben. Wat het inhoud vertel ik later wel eens, maar voor mij is het erg belangrijk. Natuurlijk ben ik opgetogen naar Move2Be gegaan. Erg leuk was het om een ouwe bekende weer eens te spreken. Ik heb de laatste tijd nogal afwijkende tijden en dat betekend dus dat ik niet altijd de good old guys kan spreken. Ik heb een lang gesprek gehad met mijn therapeute en zij is ook erg benieuwd hoe het af zal lopen. Ik ga er snel mee aan de gang. Natuurlijk is door het gesprek het sporten een klein beetje in de verdrukking gekomen, maar dat haal ik nog wel in. Na mijn onco fysio ben ik naar huis gegaan voor de lunch. De lunch ging er goed in en daarna weer mijn middagrust. Ik heb het er van genomen en ben rond 16:00 uur eruit gegaan. Ook na het avondeten, wat er niet goed inging, ben ik gaan rusten. De avond koffie hebben we samen gedronken en rond 21:00 uur ben ik naar bed gegaan voor de nachtrust.

12 augustus 2015.

Ik heb een redelijke nachtrust achter de rug. Gisteravond heb ik een leuk telefoongesprek gehad met iemand die mij gaat helpen en daar ben ik erg blij mee. Vanmorgen stond ik op rond 08:00 uur en het was vandaag weer een lange ochtend gebeurtenis. Eerst de drie medicijnen die ik moet slikken en daarna nog de morfinepleister plakken, want de drie dagen zijn weer voorbij. Straks lekker aan de koffie en voor de rest is het vandaag een lekkere chil dag. Ik heb wel wat kleine dingetjes te doen en heb er ook genoeg tijd voor. De dag is weer bijna voorbij en ik ga zo aan de thee beginnen, maar eerst de medicijnen er doorheen jagen. Na mijn middagslaap voelde ik mij een stuk beter dan toen ik vanmorgen opstond. De ouwe is blij met bepaalde dingen die bepaalde vormen gaat aannemen. Nu de pillen en de thee en wachten totdat mijn grote liefde weer thuis is.Morgen is er weer een dag. Doei.

13 augustus 2015.

Na een goede nachtrust is er weer een dag aangebroken. Vooral aan het begin van de nachtrust voelde ik mij erg goed en had ik nergens last van. Dat was een erg prettig gevoel. Na het ochtendgebeuren krijg ik straks koffievisite. Harry en Jaap (2 oud collega's) komen op visite en dat vind ik heel erg leuk. Ik kijk er al een tijdje naar uit. Vandaag is ook de dag van mijn onco fysio die ik vanmiddag heb. Op dit moment heb ik er veel zin in en zal ik als een ware prof tekeer gaan (ha, ha).Het sporten ging inderdaad goed en ik wederom een goed gesprek gehad met mijn therapeute. Toen ik weer thuis was heb ik even naar mijn email gekeken en ik kwam erachter dat er een belangrijke email niet verstuurd was en ik kreeg het ook niet voor elkaar. Aan het begin van de avond heb ik Erik gebeld of hij mij met dit probleem kon helpen, maar helaas kreeg hij het ook niet voor elkaar. Gelukkig kon ik het nog wel versturen via een omweg, maar het is wel raar en zal er toch verder naar moeten laten kijken. Hierdoor lag ik wat later op bed.

14 augustus 2015.


HIEPERDEPIEP HOERA. Sepp GEFELICITEERD MET JOU 3DE VERJAARDAG. Mijn grote vriend is vandaag jarig en dat gaan we natuurlijk vandaag ook vieren. We kunnen er niet de hele dag bijzijn, want deze ochtend moet ik eerst weer naar Zwolle voor mijn 43ste herceptin kuur. Die zal er om 10:15 uur ingaan via het infuus. Ik heb een redelijke nachtrust gehad. Een beetje onrustig, maar ik ben uitgerust . Vanmorgen eerst even die belangrijke mail de deur uit sturen, wat inmiddels gebeurt is. De medicijnen zitten erin en nu ga ik ontbijten, want de inwendige mens wil ook wel wat energie hebben. Nadat ik weer thuis ben vanuit Zwolle ga ik eerst mijn middagrust nemen, anders kan ik het niet volhouden. Natuurlijk moet ik vandaag ook mijn zwager Erik feliciteren met zijn verjaardag. Erik bij deze ook gefeliciteerd.Toen ik op de afdeling oncologie dagverpleging was heb ik eerst een poos met een verpleegkundige gepraat over mijn situatie. Van haar kreeg ik een speciaal gebakje die vol zit met proteïne, wat goed is voor mij. Het smaakte als een echt gebakje. Jammer genoeg zit het niet in het ziekenfonds pakket, maar ik denk dat we ze zelf kunnen kopen. Natuurlijk tijdens de kuur even een kopje koffie drinken en 2 zakjes M&M's voor mijn twee kanjers. Nadat ik weer thuis was snel even lunchen en daarna gaan rusten, om uitgerust bij Sepp op zijn verjaardag te komen. Hij is goed verwent met natuurlijk veel speelgoed. Leuk is het nieuwe knutselen voor jongens. Hij heeft er verschillende dozen van gekregen. Top spul wat je magnetisch aan elkaar vast maakt. Nog even wat eten en toen naar huis, want het kaarsje gaat langzaam uit, dus ik moet weer rusten. Tot morgen.Hier nog even een paar foto's van Sepp zijn verjaardag.








Uiteraard de kaarsjes uitblazen op zijn taartje is het hoogtepunt en het lukte hem goed, onder toeziend ook van Juno en mamma.


15/16 augustus 2015.

Zaterdag. Ik heb een onrustige nacht achter de rug. Veel zweten en regelmatig wakker, omdat ik mijn ligging niet kon vinden. Vanmorgen na het ontbijt ben ik er ook weer ingegaan om toch nog verder te rusten. Rond 10:00 uur ben ik eruit gegaan om een bakkie te zetten. Na de koffie is het lekker douchen om daarna de nieuwe morfinepleister te plakken. Ik kan er weer drie dagen tegen. Ik heb wat problemen met het versturen van mijn mail. Vorige week Windows 10 geïnstalleerd en daarna kon ik geen mail meer versturen vanuit outlook. Wel vanaf mijn internet en dat is natuurlijk wel raar. Wat er precies mee aan de hand is weet ik niet en ik zal een expert er naar moeten laten kijken. Balen.Vandaag is een dag van rusten. Na de middagrust zijn wij even naar het centrum van Hoogeveen gegaan om wat inkopen te doen en na het avondeten ben ik mijn bed weer ingedoken, want 's avonds kregen we visite.
Zondag. Vandaag hebben we weer een verjaardagsfeestje. Nu van Erik mijn zwager. Ik zal mij er voor bereiden om toch weer veel te rusten. Het is een zeer druilerige dag en de hele dag heeft het dan ook geregend. Iets waar je super snel flauw van word. Alles verliep in ieder geval lekker rustig en rond 15:30 uur zijn we naar het verjaardagsfeestje gegaan. Helaas voelde ik mijzelf niet zo goed en na 1,5 uur ben ik weer naar huis gegaan. Snel een boterham eten en toen het bed in. Ik had er veel zin in om te slapen. Ik ben moe. Natuurlijk ben ik erg blij dat ik binnenkort een consult heb, maar daarover later meer. Welterusten.
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten