donderdag 1 januari 2015

Einde jaar, beginnende jaar deel 2

1 januari 2015.

 En allemaal de beste wensen voor 2015. Ik heb een geweldige mooie oudejaarsavond gehad met de buren. Wel waren mijn gedachten continu bij JoMaJuSe. Niet alleen de griep heerst daar, maar ook wat anders. Mijn gevoel zegt dat ik ze daar heel erg moet steunen. Mijn vriendje Sepp is nu ook ziek geworden en dat is net als bij Juno niet leuk om te zien. Vanmorgen zijn wij eerst even bij de ouders geweest om ze een gelukkig nieuwjaar te wensen. Ook zijn wij even bij Thea geweest om haar sterkte te wensen in het nieuwe jaar. Rond 14:30 uur waren we weer thuis en ik ben even gaan rusten. Rond 16:30 uur zijn wij met z'n 3en (Jurjen was ook reeds bij ons) naar JoMaJuSe gegaan om daar de allerbeste wensen door te geven. Mijn vriendje moest op een gegeven moment braken. Wat is mijn vriendje ziek van de griep. Gelukkig slaapt hij goed. Eerst zat hij lekker bij Majella en later heeft hij nog een poosje bij mij gezeten. Nog even een groot sterretje afsteken voor Juno, want dat vind ze erg leuk, alleen het knal vuurwerk vind ze heel erg eng. Juno dat geeft niks dat je het eng vind.
Nog even een lekker soepje gegeten en toen naar huis, want vanavond hebben we weer een nieuwjaars-bijeenkomst van de broers en zusters van Leida. Tot morgen, want dan gaan de calorieën er weer af.

2 januari 2015.

 Goedemorgen lieve allemaal. Het is vandaag 3 jaar geleden dat ik mij bij mijn werkgever (de ijsfabriek van Ben & Jerry's) ziek meldde. Wat er daarna allemaal is gebeurt kan men dus lezen in mijn blog. Het zijn natuurlijk hele enerverende jaren tot nu toe geweest en er is gigantisch veel gebeurt en er staat nog veel meer te gebeuren. We gaan er weer keihard aan werken. De ziekenhuis bezoeken stoppen in ieder geval niet, evenals mijn onco fysio. Vandaag is het dan weer zover. Vanmiddag heb ik weer onco fysio. Even weer mijn conditie omhoog schroeven. Gisteravond was een gezellige avond en er zijn weer wat afspraken gemaakt. Rond 00:30 uur lag ik op bed en vanmorgen stond ik op om 09:00 uur. Ik heb een goede nachtrust gehad. Ik ben heel erg benieuwd hoe het bij JoMaJuSe is. Of ze een goede nachtrust hebben gehad. Het ontbijt zit er in ieder geval er weer in en nu even de wasstraat in. De lunch die bestond uit 4 boterhammen ging er net als het ontbijt van Brinta er goed in. Daarnaast natuurlijk nog de extra voeding drankjes en meneer kan er weer tegen. Rond 14:00 uur was ik bij Move2Be. Natuurlijk eerst mijn therapeute de beste wensen voor 2015 wensen en ook eerst even bijpraten. Er is tenslotte de laatste 1,5 week heel veel gebeurt. Het is en blijft een top fysiotherapeute. Daarna heb ik heerlijk gesport en na afloop lekker gedoucht. De koffie heb ik genuttigd bij JoMaJuSe en daar is het een stuk beter aan het worden. Ook gelukkig goede berichten vanuit Meppel en dat doet mij zo erg veel goed. Nu het avondeten en dan lekker chillen voor de vrijdagavond.

3/4 januari 2015.

Zaterdag. Een hele beste nachtrust gehad en rond 09:00 uur was ik eruit. Feestdagen zijn leuk, maar soms is het ook wel fijn als alles voorbij is en het normale leven weer opgang is gekomen. Ik merk wel dat wanneer ik een normaal ritme heb, het beter is voor mij. Soms wil ook ik wel eens uit de band springen en moet ik mijn ziekte wel eens opzij schuiven. Ik heb het er voor over. Voor andere momenten heb ik geen keuze en moet ik mijn ziekte opzij schuiven. Ik denk dat mensen in mijn naaste omgeving dit wel begrijpen. Goed, een goede nachtrust doet dus wonderen. Het ontbijt zit erin en nu even rustig de dag beginnen. Aan het eind van de ochtend even op de computerkamer puin ruimen en daarna lekker een boterham met zalm en een glas volle melk. Ondanks dat ik mijzelf goed voel ga ik vanmiddag wel even rusten om het vervolgens vanavond wat langer vol te kunnen houden. Als er iets bijzonder is zal ik het melden. Het avondeten, rijst met kip, ging er goed in en was lekker. Wat ik vanmiddag wilde doen, rusten, is er niet van gekomen. De rust heb ik na het avondeten gedaan en daarna is het rummikub tijd. Tot morgen.
Zondag. En het weekend is bijna voorbij. Helaas gisteravond geen tijd voor rummikub, maar gezellig gekletst. Rond het middernachtelijk uur ben ik naar bed gegaan, om vervolgens rond 09:00 uur op te staan na een goede nachtrust. Lekker ontbijten en daarna lekker rustig aan doen. Voorlopig staat er niks op de planning, dus ik heb overal tijd voor. Heerlijk uitrusten van vermoeiende weken en dan weer lekker uitgerust beginnen aan het normale leven. Straks de wasstraat in en daarna een beetje puinruimen.Voor degene die het interessant vinden en bijhouden (ik wel) is hier mijn gewicht en bloeddruk/pols. Mijn gewicht ten opzichte van een week geleden is er een halve kilo bijgekomen en ik weeg nu 81,5 KG.. Mijn bloeddruk/pols is de laatste keer gemeten in het ziekenhuis 108/80/81. Al mijn specialisten zijn wat dit betreft dik tevreden en zo voelt het ook. Natuurlijk zijn het moment opnames en kan je er niet alles aan ophangen. Nu de lunch en daarna weet ik nog niet of ik even ga rusten. Gisteravond waren we rond 20:00 uur thuis na een gezellige middag bij Marten en Gerry. Lekker even bijkletsen en natuurlijk een lekker biertje samen met Marten drinken. Niet teveel, want dat trekt de ouwe niet meer. De avond bestond verder uit 24, day 7, dvd 3. Ik heb een goede dag achter de rug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten