maandag 19 januari 2015

De mooiste puzzel

19 januari 2015.

Deze dag is een normale dag. De ochtend zal bestaan uit oppassen op mijn vriendje Sepp. Als ik de nieuwste foto's van hem bekijk is zijn lipje al weer behoorlijk geslonken en heeft hij er op het eerste gezicht geen last meer van. Ik ben benieuwd. Ook is vandaag de dag de dag dat ik weer wat administratie ga bijwerken. Ik heb in ieder geval een redelijk goede nachtrust achter de rug en ik voel mij goed. Het ontbijt is er goed in gegaan en de wasstraat is achter de rug, evenals het bijwerken van mijn blog.Het was een dagje met ups en downs. Na de lunch die niet zo goed ging ben ik een cadeautje gaan kopen voor Sepp, omdat hij het hartstikke goed heeft gedaan bij de tandarts. Het avondeten ging er weer goed in en verder is er niet zoveel te melden. Morgen is er weer een bijzondere dag met een foto. Tot dan.

20 januari 2015.

Vandaag is het zover. Mijn P.P. is klaar. Vanmorgen werd ik wakker om 06:45 uur na een goede nachtrust. Een uurtje later ben ik eruit gegaan voor het ochtend gebeuren. Leida is met Majella en Joost, Sepp aan het wegbrengen en de twee dames gaan daarna even shoppen. Aan het begin van de middag zal ik de twee dames en mijn vriendje ophalen. Dat de twee dames gaan shoppen verdienen ze wel. Lekker met z'n tweeën ook een bakkie drinken. Het is nu bijna 09:15 uur en ik ben zelf ook al aan de koffie.Het is even na 11:00 uur en ik ben weer thuis. De puzzel die ik heb gemaakt van Juno en Sepp en nu in een lijst zit is heel erg mooi geworden. Hier het resultaat.









Ik ben dus ook erg tevreden met het resultaat. Men denkt dat het klein is, maar in werkelijkheid valt het erg mee. Straks rijd ik naar Assen en als wij weer thuis zijn kan ik mij opmaken voor mijn onco fysio. Ik heb er veel zin in en voel mij ook erg goed. Tijdens het sporten weer veel gepraat met mijn therapeute wat mij goed heeft gedaan. Toch ben ik erg down om bepaalde redenen. Vanavond op tijd naar bed.

21 januari 2015.

Ik heb een redelijk goede nachtrust achter de rug. Wel heel veel piekeren. Ik stond op om 09:00 uur en ik heb een boterham naar binnen gewerkt die er goed in ging. Wat deze dag mij brengt weet ik nog niet. Het is tot nu toe lekker rustig en ik kan over veel dingen nadenken. De puzzel die ik gisteravond iets lager heb gehangen vind ik perfect hangen. Het middelpunt hangt precies op ooghoogte en ik kijk er nu graag en veel naar. Het doet mij goed en geeft mij rust.

22 januari 2015.

Het is bijna 15:00 uur en tijd voor koffie. Ik voel mij vandaag beter dan gisteren. De oorzaak weet ik wel, maar dat is privé. Ik heb een onrustige nacht achter de rug. Toch was ik al vroeg wakker. Het was 06:45 uur. Ik ben er nog niet uit gegaan. Was het maar zomer en kon ik lekker buiten zitten. Ik ben er rond 08:00 uur uit gegaan. Ook deze dag is een rustige dag. Ik ben met de volgende puzzel bezig en dat is de bekendste canyon van de wereld. De Grand Canyon en ook deze is af. Zie hier.
 Gistermiddag ben ik hiermee begonnen. De Grand Canyon daar ben ik in mijn vakantie naar Amerika ook geweest. Natuurlijk is het ook weer een van de hoogte punten van zo een vakantie. Als je daar de condor ziet vliegen is het een machtig gezicht. Toch vind ik persoonlijk de Grand Canyon niet de mooiste canyon die er is. Ik vind de Bryce Canyon het mooiste wat ik ooit heb gezien. Zelf ben ik er twee keer geweest. De eerste keer in de winter en de tweede keer aan het begin van de zomer. Je mag ze eigenlijk niet vergelijken, dus ze zijn alle twee giga mooi.


Morgen ga ik met een ander soort puzzel een begin maken. Ik heb hem gekregen van mijn zus Laura en het is een zilver look puzzel van 1000 stukjes. Ik ben benieuwd, want dit soort heb ik nog nooit gemaakt. Het is de skyline van New York. Ik kijk weer uit naar morgen, want dan heb ik weer onco fysio. Het is een welkome afwisseling.

23 januari 2015.

Ik heb een redelijk goede nachtrust achter de rug. Ik moest er vroeg uit. Tenminste ik kon niet uitslapen, want mijn auto moet naar de garage voor een onderhoudsbeurt. Na het ochtend gebeuren ben ik naar het werk gegaan van mijn buurman Frank, want daar krijgt mijn auto de onderhoudsbeurt. Ik krijg dan zijn auto mee en vanavond brengt hij mijn auto weer terug. De ochtend is verder rustig verlopen. De nieuwe puzzel dar heb ik al een begin mee gemaakt. Ik weet wel zeker dat dit een langdurige klus is. Mijn onco fysio is erg goed gegaan. Ik heb alles op mijn hoogste niveau gedaan en mijn hartslag is laag gebleven. Het voelde goed. Toen ik weer thuis kwam moest ik voor het eten zorgen. Lekker macaroni. Vanavond lekker chillen en waarschijnlijk 24 kijken. Het weekend staat voor de deur en hopelijk een rustig weekend, want deze week was een zware week. Tot morgen.

24/25 januari 2015.

Zaterdag. Vanmorgen stond ik op om iets na 08:00 uur na een goede nachtrust toen ik naar buiten keek was de wereld heel erg mooi wit en mijn gedachten gingen gelijk naar Juno en Sepp die natuurlijk gigantisch mooi kunnen spelen in de sneeuw. Hier even twee foto's van de sneeuw bij ons voor en achter.
 Het is natuurlijk mooi foto's nemen in de sneeuw en ik heb deze ochtend al heel wat foto's voorbij zien komen van verschillende mensen. Ook kregen we een berichtje van Majella dat Juno zonder vlindertjes aan het zwemmen is en dat doet mij erg veel goed. Ik hoop dat ze snel mag afzwemmen voor haar eerste diploma. Gisteravond hebben we het laatste stuk van 24 day 7 gekeken en nu naar day 8. We hebben nog 2 dagen te gaan. Day 8 heb ik wel, maar day 9 nog niet. De ochtend is lekker rustig verlopen en mijn puzzel waar ik aan begonnen ben is ook weer aan de beurt. Het is een behoorlijk project en ik heb zelfs de hulp naar beneden gehaald van een loep.
 Voor degene die belangstelling heeft om eens mee te helpen kan ik zeggen, kom maar aan. De koffie is klaar. Wel even bellen van te voren. Nu de lunch en daarna ga ik even rusten, want vanavond komt de club van 7en weer bij elkaar.
Zondag. Zoals altijd loopt alles anders dan je gedacht had. De middagrust van gisteren ging niet door en ik ben na het avondeten gaan rusten. Gisteravond was een gezellige avond en dan vergeet je de tijd wel eens. Niet verkeerd en ik kon het vol houden. Vanmorgen stond ik op om 09:00 uur na een goede nachtrust. Lekker een paar boterhammen naar binnen werken en voor de rest lekker chillen. Deze ochtend hebben we in ieder geval geen verplichtingen. Wat ik verder deze dag ga doen weet ik nog niet. Wel in ieder geval tussentijds weer even met de puzzel verder gaan. Hij is verrekte moeilijk, maar daardoor een grote uitdaging. Ik kreeg te horen dat de wereld wel heel erg klein word. Ga je een weekendje weg naar Valkenburg, kom je in het casino familie tegen. Het lijkt mij een hele rare, maar leuke gewaarwording. Of niet MaJo. De dag is lekker rustig verlopen en ik voel mij goed. Wel zijn er weer lichtte reacties van mijn slokdarm tijdens het eten. Ik maakt mij daar nog totaal geen zorgen om, want mijn radiotherapeut heeft wel verteld dat dit een normale reactie is, omdat mijn slokdarm al vaak is bestraald. Vanavond is het weer rummicub tijd, dus tot morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten