maandag 23 juni 2014

Geduld



23 juni 2014.

Na een goede nachtrust stond ik op om iets na 07:00 uur. Ik voel mij goed en merk dit aan tal van kleine dingetjes. De ontlasting gaat beter en het eten gaat ook stukken beter. Ik voel mijn slokdarm nog wel, maar er zijn de laatste dagen niet meer van die heftige reacties. Er zijn de laatste drie dagen geen anti peristaltische bewegingen meer geweest. Anti peristaltische bewegingen zijn bewegingen van de slokdarm als die protesteert en het eten weer omhoog komt. In mijn geval kwam er telkens ook veel slokdarm/maag slijm mee. Best wel weer een prettig gevoel. Wat vandaag de dag mij zal brengen is dat ik in ieder geval vanmiddag op Sepp zal gaan passen. Het is sowieso een rustige week. Vandaag is wel de dag dat Joost jarig is. Joost nogmaals van harte gefeliciteerd. Ik kijk uit naar de uitslag van de CT-scan van vorige week, maar daar moet ik nog even geduld mee hebben. De ochtend zal in ieder geval rustig verlopen. Het is nu bijna 13:30 uur en mijn grote vriend ligt boven te slapen, dus het is oppas tijd. Natuurlijk ook tijd om even te rusten. Het is een lekker rommeldagje. Vanavond natuurlijk wel de wedstrijd kijken van Nederland tegen Chili.
http://www.capshopper.com/shared/fsimages/10013360gr.gifIk moet toegeven, wat kan afbraak voetbal effectief zijn, maar niet mooi om naar te kijken. Jammer maar we waren altijd zo verwend en wat vonden wij dat voetballen van Italië toch lelijk. We zijn afgezakt tot hetzelfde niveau. Zoals meester F. Visser het altijd zegt. Daar moeten we het mee doen.

24 juni 2014.

Het was 07:15 uur dat ik wakker werd. Ik heb een goede nachtrust gehad en voel mij goed. Snel eerst naar het toilet om wat kwijt te raken. Vandaag heb ik weer mijn onco fysio en zoals ik mij nu voel zal ik alles weer op mijn hoogste verzet doen. Nu eerst het ochtend gebeuren.Rond 10:00 uur was ik bij Move2Be en het ging geweldig goed, iets wat ik zelf al veronderstelde. Om 11:30 uur was ik weer thuis. Snel nog een bakkie en dan de lunch. Verder is er niet veel te melden tot nu toe.De middag heb ik besteed aan een beetje opruimen. Zoals ik al had geschreven is er niet zo veel te melden. Vanavond ga ik in ieder geval wel op tijd naar bed. Morgen is er weer een dag.

25 juni 2014.

Na een goede nachtrust werd ik om 07:00 uur wakker. Ik voel mij goed en het eten ging er afgezien een kleine reactie van mijn slokdarm er goed in. De laatste tijd heb ik bijna geen reactie meer in mijn slokdarm. Wat was dat wel anders de afgelopen maanden. Veel pijn met slikken en vooral terug slikken na mijn reactie van de slokdarm deed zeer. Nu is dit hopelijk voorbij. Toch ben ik wel benieuwd waar die reactie vandaan kwam. Hopelijk wijst de CT-scan dit uit en anders het inwendige onderzoek die ik waarschijnlijk wel krijg. De ochtend zal bestaan uit het oppassen op Sepp. Dit is tot nu toe alles wat ik op de planning heb staan. Zo nu eerst de wasstraat. Het was even na 09:00 uur dat ik werd gebeld door het UWV uit Assen, met de mededeling dat ik binnenkort een keuring krijg. De periode van de ziektewet zit er dan op. Ik zal t.z.t. hierop terug komen. Ik zal dan de W.A.O. in gaan. Hoe het een en ander dan zal verlopen leest men nog wel. Wel heb ik hierover een verontwaardigd telefoontje moeten plegen en nu is alles wel in werking gezet. Als ik niet gebeld had had het waarschijnlijk nog langer geduurd. Dit is in ieder geval weer een geruststelling. Zo nog even chillen en dan naar mijn oppas adres.Mijn vriendje kan zich heel erg goed vermaken met zijn autootjes. het is geweldig om te zien hoe hij daar mee speelt. Hij racet naar huis als Majella zegt dat opa er is. Een goed middeltje om hem mee te krijgen (ha, ha). Voor de lunch even een boodschapje gedaan en nu is het even rust tijd. Rond 15:00 uur even naar een verjaardag van 2 broertjes die op dezelfde dag jarig zijn. Noah en Luka gefeliciteerd. de avond bestaat uit kraam visite en dan lekker mijn bed opzoeken.

26 juni 2014.

Ik heb wederom een goede nachtrust achter de rug. Gisteravond ben ik rond 22:00 uur naar bed gegaan om vervolgens 0m 07:30 uur vandaag op te staan. Ik voel mij goed en ook is het ontbijt er goed in gegaan. Vandaag heb ik vanmorgen onco fysio. De reden waarom weer deze donderdag is, omdat het morgen niet kan. Wel ben ik dan bij een andere fysiotherapeut, maar die heb ik al vaker gehad en hij weet ook alles over mij. Voorafgaand aan mijn fysio moet mijn auto ook naar de dokter. Hij krijgt een zomerbeurt. Dan kan hij er ook weer tegen aan. Straks even de wasstraat in en dan ben ik er weer klaar voor.Voordat ik dus onco fysio had, moest ik met de auto naar de garage. Ik was er net toen de monteur bij mij kwam met de vraag of ik dit wel wist.
Er lag een dooie vogel onder de motorkap. Een tijdje geleden was er al een marter bij ons in de buurt gesignaleerd en die heeft waarschijnlijk de vogel onder de motorkap gelegd. Vorige week vond ik het al gek dat er veren bij mijn auto lagen. Nu weet ik waardoor. Rond 13:00 uur was ik weer thuis. Mijn onco fysio ging geweldig. Roeien en fietsen op weerstand 10 gedaan en de kracht oefeningen op weerstand 7 en 8. Na de lunch ben ik gaan rusten om vervolgens rond 15:30 uur wakker te worden. Even een bakkie en dan alvast de tas pakken voor het weekend. Vanavond is het dus een beetje voetbal kijken en op tijd op bed. Tot dan.

27 juni 2014.

Het was 06:30 uur dat ik wakker werd na een redelijk goede nachtrust. Ik kon aan het begin de slaap niet vatten en halverwege de nacht ben ik toch in slaap gevallen. Vandaag gaan we een weekendje weg. Jammer genoeg zijn de voorspellingen niet zo best, maar we maken er wel wat van. Het ochtend gebeuren heb ik al achter de rug en nu de auto inpakken. Van te voren lijkt het altijd meer werk dan dat het in werkelijkheid is. Er is dan nog mooi de tijd voor een bakkie. Hoe het verloopt leest men later wel. Rond 09:15 uur zijn wij vertrokken richting Enschede, waar wij even voor 11:00 uur aankwamen op de camping De Twentees. Het weekend is er weer van de broers en zusters van Leida. Wij sparen er ieder jaar voor. Na het plaatsen van de caravans eindelijk een bakkie. Na de lunch de party tent opzetten en toen een biertje. Het avond eten is eigenlijk niet goed. Het cafetaria van de camping is in een woord slecht te noemen. Langer dan een uur gewacht op 10 patat en wat andere snacks, terwijl het niet druk was. De avond is besteed aan relaxen in de party tent, omdat er iedere keer een bui over ons heen kwam, dus die doet goed zijn plicht de party tent. Rond 23:30 uur ben ik gaan slapen in de caravan van Jaap en Rina. Tot morgen.

28/29 juni 2014.

Zaterdag. Ik stond op om 08:30 uur na een redelijke nachtrust. Wel was ik al een klein poosje wakker. Snel naar het toilet voor de afval stroom. Gelukkig hebben we die dicht bij. Binnen 1 minuut ben je er. De rest van de familie beginnen ook wakker te worden en dat betekend wassen en straks ontbijten. Tot later. Na het ontbijt wat er goed inging lekker een bakkie drinken en daarna zijn wij op de fiets naar Gronau gegaan om daar in het centrum een beetje rond te lopen en daar het pop- rock museum te bezoeken. Halverwege de middag even een kingsize hamburger naar binnen werken. Ik merk dat het slikken steeds beter gaat, wat hoopvol is. Het avond eten bestond uit chinees. Ik had alleen een loempia, omdat de hamburger er best wel een beetje ingeklapt is. Wel hebben we op een normaal tijdstip gegeten. Na het eten even een stukje gewandeld om daarna weer lekker een bakkie te drinken. Om 22:00 uur kwam de tv tevoorschijn om voetballen te kijken. Daarna ben ik moe naar bed gegaan.
Zondag. Dit is de dag van voetballen en waar we alweer een poosje naar uit kijken.
Het is weer spanning opbouwen en er zal wel weer veel gein zijn, met het telefoon verkeer. Ik stond vanmorgen iets later op dan de andere dagen. Ik heb een onrustige nacht achter de rug. De oorzaak zal waarschijnlijk de regen zijn die bijna de hele nacht op de caravan kletterde. Het ontbijt zit erin en ook dat ging ietsjes minder dan de afgelopen dagen. Een hele lichte reactie van mijn slokdarm. Het eten blijft er in ieder geval goed in. Wat we van daag gaan doen weet ik niet. Alles zal natuurlijk veel van het weer afhangen. Er staat volgens mij in ieder geval een kleine fietstocht naar Enschede, maar of dat doorgaat weet ik nog niet. Het is zondag 11:00 uur en koffietijd. Na de 2 regenbuien zijn wij lopend naar het centrum van Enschede gegaan. Dit was een wandeling van ruim een uur. Daar hebben we een lunch genomen. De bal was zeker een gigabal en smaakte best. De discussie was of we in Enschede op een groot scherm voetballen gingen kijken of op de camping. Het laatste was het geval. Tussendoor nog even een paar schoenen aangeschaft en toen weer de wandeling terug. Om 17:30 uur waren we weer terug. De voetbalwedstrijd was niet mooi, maar wel spannend. Zonder geluk vaart niemand wel, is het gezegde. Op naar de volgende ronde. Moe maar voldaan stapte ik voor voor middernacht  mijn bed in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten