donderdag 1 augustus 2013

Hart test 2de helft

1 augustus 2013,

Vandaag weer onco fysio. Het zal warm worden, maar daar kan ik wel goed tegen. Ik heb er zin in, ondanks een onrustige nachtrust. Eerst even een klein boodschapje doen voor Majella en dan lekker sporten. Wat ik gisteren vergat om te vermelden is dat ik voor de scintigrafie nog even op mijn afdeling ben geweest voor een sociaal bezoekje. Ik heb Silvia, Eta en Marije nog even gesproken. Uiteraard waren ze benieuwd hoe het met mij gaat. Nog even met Silvia nagepraat. Wat heb ik eerder veel met haar gelachen om de geluiden die men 's nachts kan maken. Ik zal vandaag nog even een mail sturen en de hele afdeling B2 succes wensen met de verhuizing van aanstaande zondag. Sophia gaat over naar het nieuwe ziekenhuis en maandag zal het nieuwe gedeelte operationeel zijn. Hier volgt een foto van het nieuwe ziekenhuis.

Zo nu eerst sporten. Het is nu precies 12:00 uur. Mijn onco fysio ging zeer goed. Misschien over 2 weken hoop ik te kunnen hard lopen, maar dat moet ik eerst volgende week vragen aan mijn oncoloog. Vermeldenswaardig is ook dat het vandaag precies 1 jaar geleden is dat Leida en ik te horen kregen wat ik mankeer. Dit allemaal naar aanleiding van de PET-scan. Als ik nog terug denk aan vorig jaar krijg ik weer tranen in mijn ogen. Op dat moment wist ik dan ook dat ik zeer ernstig ziek ben. Een slokdarm tumor met uitzaaiingen in mijn lever, longen en lymfklieren. Het is een zeer druk jaar geweest met heel veel ziekenhuis bezoeken in Sophia Zwolle.
Voor ons geld nog steeds dat het een geweldig ziekenhuis is en dat ik geweldig goed ben geholpen tot nu toe. Voor mij geld dat 2 afdelingen de boventoon voeren. Natuurlijk oncologie B2 en mijn oncoloog. Eigenlijk heb ik tot nu toe geen klachten over welke afdeling dan ook. We gaan dit voortzetten in het nieuwe ziekenhuis. Vanmiddag hebben we onze vakantie geboekt. Wie, wat, waar, daar komen we later nog wel op terug. Voor vanavond geld dat we lekker buiten kunnen zitten met een bakkie koffie, dus dat gaan we nu zetten. Tot morgen.

2 augustus 2013,

Goedemorgen. Het is 1:00 uur en tijd voor mijn bakkie. Vandaag gaan Leida en ik op visite bij kennissen. Het word een warme dag dus veel drinken. Ik kan het nu al merken dat het warm is. Ik heb er geen last van. Ik ga zo even tanken en denk eraan blijf drinken vandaag. Aan het begin van de middag zijn wij naar Roelof en Tinie geweest. Die staan op een camping in Lattrop. Deze afspraak stond al een poosje. Wij blijven daar ook slapen. Hopelijk lukt dat met die warmte in een sta caravan, maar dat merken we vanzelf. Rond 14:00 uur zijn wij die kant op gereden via Duitsland. Rond 15:30 uur waren wij op de plek van bestemming. Eerst even een bakkie doen en gezellig bijkletsen. Gelukkig hebben ze een overkapping bij de caravan, dus lekker in de schaduw. Het avond eten bestond uit een Chinees Indische rijsttafel. Zoals gewoonlijk was er meer dan genoeg. Na het eten zijn Roelof en ik op een elektrische fiets een klein eindje gaan toeren. Vlakbij is er een oude motoren en andere vervoersmiddelen show. Schitterend mooie oude machines. Rond 00:30 uur lag ik op bed.

3/4 augustus 2013,

Zaterdag. Een slechte nachtrust gehad. Onwennig en onrustig geslapen. Het was warm ondanks dat er een raampje open stond. Rond 08:30 uur ben ik eruit gegaan. Samen met Roelof eerst een bakkie gedaan, maar allereerst moest ik als een hele grote jongen naar het toilet. Dit heb iki net op tijd gered. Roelof had lekkere broodjes gekocht en om 09:00 uur zijn wij gaan ontbijten. Voor de rest lekker rustig aan gedaan. De temperaturen waren stukken beter te verdragen. Rond 13:30 uur zijn wij weer terug gereden naar Hoogeveen. Nadat wij afscheid hebben genomen zijn wij door Nederland terug gegaan en dat was nog korter ook. Thuis gekomen bleek dat de afwas machine aan stond ondanks dat er niks brandde. Een raar idee. Het leek wel alsof die continue aan het pompen was. Ik heb de stekker eruit gehaald en volgende week komt er iemand om het euvel te verhelpen. Gisteravond nog even op visite geweest. Rond 23:30 uur waren we weer thuis. Nog een kleine afzakkertje en dan naar bed.
Zondag. Vandaag word zoals het nu lijkt een rustige dag. We gaan even een kopje koffie drinken bij mijn moeder. Ik wil het eigenlijk wel een beetje rustig aan doen om toch een beetje af te vallen. Ik ga er niet bewust mee om. Als er visite komt wil ik ook wel wat drinken. Vanmorgen gewogen en er is weer een kilo erbij gekomen. Zoals gewoonlijk kan je er geen pijl op trekken. Vanmiddag lekker barbecueën samen met het hele gezin JuMaJoJuSe. Ik kijk er nu al naar uit. Gezellig.De middag begon rustig , maar hoe het kwam weet ik niet, maar het was op een gegeven moment reuze gezellig met al het water. Robert, Monique en hun kids, Frank, Lisanne en hun kid en onze (klein)kids, bedankt voor het natte pak en vooral voor de gezellige middag. Nu met ze allen bij elkaar onder het genot van, maar dan ook met het hele buurt, minus ???. Volgende week zal ik een mail sturen. Nu nog even na genieten samen met mijn Leida en dan lekker slapen, want mijn vriend Sepp slaapt bij ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten