maandag 6 juli 2015

Vette party

6 juli 2015.


Wat de kop betreft van deze blog moet men nog wel even wachten, waarop dit slaat. Eerst de maandag die we zoals gewoonlijk besteden aan boodschappen doen. Wel even anders dan andere keren, want mijn vriendinnetje is er nu ook bij. Zij heeft vakantie en is dus ook van de partij om boodschappen te doen. Het is al een hele mevrouw want ze vind het gezellig. Natuurlijk dan ook iets lekkers kopen en met dit mooie weer word het natuurlijk ijsjes. Na de boodschappen hebben we koffie gedronken aan de Citroenvlinder. Na de koffie heb ik Leida, Juno en Sepp weer weggebracht en zelf ben ik even gaan tanken om vervolgens na de lunch te gaan rusten. Het is een echte klusjes dag. Morgen is er een dag met meer verplichtingen, maar daarover morgen meer. Het is bijna etenstijd en ik ben moe. Dat betekend dat ik vanavond weer op tijd naar bed ga en dat zal de hele week wel zo gaan. Aan het eind van de week wil ik fit zijn.

7 juli 2015.

Het is de dag van mijn onco fysio en natuurlijk het eerste gesprek met mijn fysiotherapeute nadat ik de uitslag heb gekregen. Vanmorgen moest ik er om 10:00 uur zijn en dat was ik ook. In het begin ging het een beetje moeizaam, maar naargelang ik langer bezig was ging het steeds beter. Ook na het bemoedigende gesprek met mijn therapeute ging het ook weer een stuk beter. Natuurlijk gun ik haar haar vakantie, dus zal ik de eerst komende twee weken een andere krijgen. Na het sporten even wat privé dingetjes gedaan en rond het middaguur de hond (Alpha) van Marten en Gerrie uitgelaten. Na de lunch wel lekker gerust en nu naar de thee aan De Garve.Het avondeten ging er redelijk in. Ik had niet zoveel trek, maar toch moet ik eten en dat heb ik ook wel gedaan. Toen ik weer thuis was gelijk een bakje Griekse yoghurt wat er lekker inging. Nog even een kopje thee en toen erin.

8 juli 2015.

Het is een druilige dag. Het regent van tijd tot tijd en dat zijn wij de laatste tijd niet meer gewend. We zullen maar zeggen dat het goed is voor de tuin. Vandaag ga ik een bezoekje brengen aan Hellendoorn. Ik had dat voor mijzelf al een tijdje geleden ingepland. Ik weet het nooit van te voren, maar het kan best wel gebeuren dat ik snel weer aan een kuur moet beginnen en dan heb ik waarschijnlijk niet veel tijd om andere dingen te doen. Het bezoekje zal ik vanmiddag plegen, want de ploeg waar ik altijd mee heb samengewerkt heeft de avonddienst en moet vanmiddag om 15:00 uur beginnen. Persoonlijk vind ik het altijd weer fijn om even met mijn oud collega's te praten. Nu de thee en nog even chillen. Even voor 14:00 uur ben ik naar Hellendoorn gereden en heb er een leuke, gezellige tijd door gebracht. Met veel oud collega's gesproken. Of het nu in de productiehal was of op kantoor of bij de technische dienst. Het was erg fijn om met de mensen te praten. Natuurlijk was men erg benieuwd hoe het met mij gaat. Natuurlijk wil ik nog even de nieuwe productieleider van ploeg C bedanken, voor de goedkeuring dat ik de productiehal in mocht. Hij kent mij niet, maar na een kort gesprekje vond hij het goed. Na afloop kreeg ik nog ijs mee voor het thuisfront en dat is natuurlijk altijd lekker. Moe maar voldaan was ik rond 17:00 uur weer thuis om daar lekker het avondeten te nuttigen en het ging er goed in. Vanavond weer lekker rusten. Tot morgen.

9 juli 2015.

Het is weer de dag van onco fysio. Na een goede nachtrust stond ik op om 08:00 uur en een klein uurtje later was het ochtend gebeuren achter de rug. Ik heb genoeg tijd, want ik heb pas om 11 uur mijn onco fysio. Lekker samen met Leida koffie drinken. Vanmiddag bestaat veelal uit boodschappen doen. Voor de rest is er tot nu toe niet veel te vermelden.Het was inderdaad een rustige dag. Even een klein beetje elektriciteit in de schuur aangelegd en voor de rest lekker chillen.

10 juli 2015.

Ik heb een goede nachtrust achter de rug. Bijna de klok rond geslapen. Toen ik even na 08:00 uur opstond moest ik snel naar het toilet voor de grote boodschap. Daarna de ontstane leegte weer opvullen met het ontbijt. Vandaag is voor ons een gedenkwaardige dag. Het is precies 3 jaar geleden dat ik kreeg te horen na eindelijk een slokdarm onderzoek dat er een tumor zit en het ziet er niet goed uit. Zekerheid kon hij niet geven, want dat kon pas na het onderzoek van de biopten die toen zijn genomen. Uiteraard was dit een giga grote schok en dat moest ik dus thuis gaan vertellen. Alles ligt bij mij nog vers in het geheugen. Men kan alles lezen in het begin van mijn blog die begint in het jaar 2012. Het was een zeer hectische periode in ons leven. Uiteraard denk je dat er geen slechter nieuws kan zijn, maar er kwam toen nog veel meer. Ik zal er over schrijven de eerst komende tijd. Het is koffietijd en dat zal er ingaan. Even wat ijs brengen bij de buren, maar helaas hun diepvries was aan het ontdooien. Snel actie ondernemen om erger te voorkomen. Het was een bonk ijs bij de diepvrieslades en de deur kon niet meer dicht. In de loop van de middag werd ik misselijk en ik voelde mij niet goed. Zelfs het avondeten smaakte niet zo. Wel heb ik iets gegeten, want daar dwing ik mijzelf toe. Na het avondeten ben ik gaan rusten. Na de rust voelde ik mij ietsjes beter. Bij JoMaJuSe heb ik koffie gedronken. Juno hoorde dat ik er was en klom als een echte bergbeklimmer op mij. Ze was blij dat ze mij zag. Snel weer het bed in vriendinnetje. Toen ik weer thuis was heb ik nog een ouzo gedronken en rond 23:00 uur ben ik moe het bed ingedoken.

11/12 juli 2015.

Zaterdag. Ik heb een goede nachtrust gehad en ik voel mij stukken beter dan gisteren. De misselijkheid is er niet meer en de boterham ging er goed in. Wat er deze dag staat te gebeuren weet ik nog niet, maar waarschijnlijk zullen het de laatste punten op de i gezet worden voor morgen. Wat er morgen is leest men morgen wel. Er is wel een klein klusje om te doen en dat is een aantal lampjes vervangen onder de keukenkastjes. Nu eerst nog even lekker chillen. Deze dag is er niet veel uit mijn handen gekomen. Ik heb veel gerust voor morgen, want dat is een speciale dag. Het avondeten is er in ieder geval goed ingegaan en smaakte goed. Ik lag er gisteravond rond 23:00 uur in. Tot morgen.
Zondag. Lieve, lieve Leida gefeliciteerd met jou verjaardag en dat we nog lang bij elkaar mogen zijn. Ik stond zelf vanmorgen even na 08:00 uur op en ben mij eerst gaan wegen. Daarna ben ik naar beneden gegaan om te ontbijten. Ik weet zeker dat ik goed heb gekauwd, maar toch is de stent weer vol komen te zitten. Natuurlijk baalde ik hiervan en was bang dat ik het ziekenhuis zou moeten bellen. Gelukkig is na een kwartier van veel hoesten en proberen te braken de stent weer vrij gekomen. Wel kost mij dat gigantisch veel energie en nadat ik de boterham heb opgegeten ben ik toch weer even gaan rusten. Misschien moet ik toch iets meer koolzuur houdende frisdrankjes gaan drinken. Het is nu 20 over 11 en de koffie gaat er goed in. De pleister die ik over de morfinepleister plak om mij te kunnen douchen zit er ook op, dus het ochtendgebeuren zit er bijna op. Heel erg leuk was dat Jurjen ook al even heeft gebeld vanaf zijn vakantie bestemming. Vanmiddag kwam de eerste visite en dat waren natuurlijk JoMaJuSe. Mijn vriendinnetje en vriendje hadden voor hun oma een hele mooie tekening gemaakt en Juno heeft natuurlijk zelf geschreven. Wat ik wel heel erg leuk vond is dat JoMaJuSe slingers en ballonnen mee hadden genomen voor de ouwe die ook zijn verjaardag alvast vierde. Het was een drukte van belang. Zelf ben ik even rond 17:00 uur een poosje gaan rusten, want anders hield ik het niet vol. Waar ik wel naar verlangde waren de hammetjes van Gerrie, want die zijn altijd verrukkelijk. Gerrie vanaf deze kant, heel hartelijk bedankt. Nog even een paar biertjes en als afsluiter heb ik samen met Leida nog wat gedronken en ik een ouzo, yamas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten