maandag 14 april 2014

The day after en de 14de

14 april 2014.

Het is 07:30 uur en ik ben na een redelijke nachtrust eruit gegaan. Ik voel mij goed. Wel een beetje stijf in de spieren en de linker kuitspier wat spierpijn, maar het is allemaal goed te doen. Zoals ik gisteren al meldde zal ik vandaag wat foto's publiceren en hier zijn er een paar.















Hier zijn de eerste 4 foto's. Mijn naam waarmee ik liep was rulejumajojuse en zoals men kan zien had ik zonnetje/wolkje opgespeld. Het nummer wat ik had was nummer 830. Zodra ik nog meer foto's krijg zal ik die ook publiceren. De eerste foto is bij ons thuis genomen. De andere 3 foto's heb ik gekregen van mijn buurvrouw Lisanne (bedankt). Ik wil in ieder geval iedereen vanuit de grond van mijn hart bedanken voor alle aanmoedigingen. Via Facebook, mail, mijn blog, WhatsApp,                 


telefonisch  en natuurlijk langs het parcours. Ik heb heel veel bekende
 gezien. Natuurlijk mijn gezin, familie, buren, kennissen, oud collega's . Ik vond het geweldig. Ook nog een stukje support gehad van een mede patiënt (G.E.) die een klein stukje meeliep. Ik vraag ook bij deze aan een ieder die foto's heeft, of die de foto's naar mij wil sturen. Zo nu de wasstraat in en op naar de koffie. Na de koffie even boodschappen gedaan en vanmiddag lekker
 chillen. Hier volgen nog een paar foto's van de finish.Op deze foto ben ik op een paar meter van de finish verwijderd. Ik heb zelf geklokt met mijn hartslagmeter een tijd van 1 uur 17 minuten en 36 seconden. De officiële tijd die de organisatie heeft geklokt met de transponder is 1 uur 17 minuten en 14 seconden. Na de finish werd ik gefeliciteerd door een heleboel mensen, maar natuurlijk is de felicitatie van Leida voor mij wel de emotioneelste (foto van Betsie). Dit was in grote lijnen het parcours die ik heb volbracht en hoe ik die heb ervaren. Aan het eind van de middag kwamen mijn 2 grootste kanjers met hun ouders op visite. Even een hapje mee eten en vanavond lekker rustig aan doen. Morgen is er weer een dag met meer foto's van de cascaderun en natuurlijk weer mijn onco fysiotherapie.

15 april 2014.

De biologische wekker ging bij mij af om 06:00 uur na een goede nachtrust. Ik ben eruit gegaan om wat te eten en mijn glaasje melk te drinken. Een half uur later ben ik weer even in gegaan om vervolgens om 08:00 uur toch nog wakker te worden van de mechanische wekker. Vandaag is weer de dag van mijn onco fysio. Natuurlijk ga ik daar eerst mijn therapeute bedanken voor al het werk die zij heeft verricht om mij zover te krijgen. Natuurlijk ook even de spieren weer los krijgen. Ik moet schrijven dat de spierpijn nagenoeg weg is en dat geeft mij het gevoel dat ik redelijk snel hersteld ben van de cascaderun. Als alles goed is komt vandaag ook de uitslag op internet van alle lopers. Kan men mooi de verschillen bekijken. Als je handig bent begin je achteraan de lijst met lezen. Waarvoor kom je dan zelf wel achter. De wasstraat is achter de rug en lekker aan de koffie.Om 10:30 uur was ik aan het sporten. Een aantal therapeuten kwamen mij feliciteren en na een goed gesprek met mijn therapeute ging ik rond 12:00 uur voldaan weer naar huis. De spierpijn is nagenoeg weg gesport. Vanmiddag ga ik naar een andere specialist en dat is mijn tandarts, dus deze dag is volgeboekt. Over 2 weken weer komen om een beetje beton in een kies te laten gieten. Ik schrijf tot morgen.

16 april 2014.


Het is 08:30 uur en ik ben er al 3 kwartier uit. Ik voel mij goed na een redelijk goede nacht. Ook heb ik weer een normale afvalstroom wat betreft de kwantiteit. De kwaliteit laat  nog te wensen over. Deze ochtend zal bestaan uit oppassen op Sepp. Lekker een beetje spelen en high five en box doen. Ik probeer een finishfilmpje op mijn blog te zetten, maar dat lukt nog niet zo goed. Ik weet niet hoe dit kan, maar het zal mij lukken. Rond 11:30 uur was ik weer thuis en na het middageten even wezen shoppen om na dit gebeuren lekker koffie drinken bij MaJuSe. Er is op zich weinig te melden voor vandaag. Alles is rustig en stabiel. Wel ben ik gigantisch benieuwd hoe het er van binnen uitziet, maar daar over 3 weken meer. De avond zal rustig verlopen en natuurlijk op tijd naar bed.

17 april 2014.

Nu nog 1x over de cascaderun en dan vind ik het genoeg. Hier is de uitslag vanuit de krant. Natuurlijk sta ik

bijna onderaan de lijst (ha, ha). Als de de lijst van 55+ bekijkt sta ik zeker stijf onderaan. Tot volgend jaar. Het is bijna 08:00 uur en ik ben er al 3 kwartier uit. Ik heb een redelijke nacht achter de rug. In het begin kon ik de slaap niet vatten en halverwege de nacht ging het beter. Na het ontbijt kwam de afvalstroom ook weer op gang na een paar dagen van een slechte stoelgang. Deze ochtend is weer de ochtend van mijn onco fysio en ik heb er zin in. Nu eerst de wasstraat en mijn rugtas inpakken. Daarna lekker aan de koffie. Even voor 10:00uur was ik bij Move2Be. Het sporten ging niet zo geweldig. Ik ben moe. Toch heb ik alle onderdelen gedaan op het lopen na. In de plaats daarvan heb ik nog 10 minuten gefietst. Na de lunch ben ik naar bed gegaan om te rusten. Dit zal waarschijnlijk ook vanavond gebeuren, want de vermoeidheid is er nog steeds.

18 april 2014.

Na een redelijk goede nachtrust werd ik eerst wakker om 06:00 uur. Een poosje later ben ik eruit gegaan. Eerst voor de afvalstoffen en daarna de lege ruimte weer opvullen met mijn ontbijt. Ik ben ontzettend moe en ben na het ontbijt toch nog even het bed ingedoken. Rond 09:15 uur ben ik er weer uit gegaan en ik voel mij nu wel wat beter. Deze ochtend zal ik het rustig aan doen. Even een kleine check op privé dingen en lekker straks aan de koffie. Na de koffie beetje puinruimen en na de lunch ga ik me klaar maken voor een bezoek aan het ziekenhuis. Het is alweer 3 weken geleden dat ik voor het laatst in het ziekenhuis lag. Voor mijn gevoel alweer een hele tijd. Ik moet naar het ziekenhuis voor mijn 14de herceptin kuur. Ik moet er om 14:30 uur zijn.  Binnenkort zal het ziekenhuis bezoek weer wat vaker voorkomen, want dan krijg ik weer verschillende onderzoeken. Je zou haast vergeten dat ik nog ziek ben. Natuurlijk weet ik wel als alles stabiel blijft dat het bezoek aan mijn oncoloog met grotere tussenpozen zal gebeuren, maar dat is voorlopig nog niet aan de orde. Deze middag zit dus al helemaal vol en wat ons vanavond brengt weet ik nog niet. Ik was rond 14:15 uur in Zwolle en een kwartier later werd ik geholpen. Men deed het infuus in mijn arm en de herceptin kan er doorheen lopen. Ik heb leuk gesproken met een verpleegster over de vakantie. Zij ging met haar gezin naar Samos. Zij is ook een Griekenland ganger. Na afloop van de kuur ben ik nog even op oncologie geweest. Ik heb daar met Hennie en Marije gesproken. Ik vond het heel erg leuk dat Marije mij spontaan begroette met een kus. Natuurlijk zit deze afdeling nog steeds diep in mijn hart en zal ik het verplegend personeel daar nooit vergeten. Na afscheid te hebben genomen ben ik naar huis gegaan om de rest van de dag lekker te chillen. Doei.

19/20 april 2014.

Zaterdag. En weer is er een weekend aangebroken. Dit is het zogenaamd eierweekend. Ik kijk in ieder geval uit naar vanavond, want dan komen mijn 2 kanjers logeren en natuurlijk gaan we dan ook leuke dingen doen. Ik heb in ieder geval een goede nachtrust achter de rug en stond op om 07:00 uur. De afval stroom komt moeilijk op gang en dat is na het eten van gisteren niet bevorderlijk, want dat zou namelijk wel wat moeten stimuleren. Het is tot nu toe een rustig weekend en ik heb nog even tijd voor kleine klusjes. Na de lunch ben ik even gaan rusten om het vanavond wat langer vol te kunnen houden, want aan het begin van de avond is het wat drukker bij ons. Juno en Sepp komen logeren en dat vind ik verschrikkelijk leuk. Ik kijk er naar uit. Aan het begin van de avond kwam Majella mijn 2 kanjers brengen. Vol trots komt Juno met haar koffertje aangelopen. We hebben wat leuke dingen gedaan en rond 20:30 uur lagen ze op bed. De avond hebben we verder gebruikt om te kijken naar 24 Day 5.
Zondag. Het is paaszondag en na een goede nachtrust werden we alle 4 (Juno, Sepp, Leida en ik) tussen 08:00 uur en 09:00 uur wakker. Mijn 2 kanjers hebben zich gigantisch goed gedragen en hebben net als ik een goede nachtrust gehad. Na het ontbijt ben ik mij gaan wassen. Nadat ik klaar was is Juno de wasstraat in gegaan. Tijdens haar wasbeurt ben ik de eieren gaan verstoppen in de tuin. Juno en Sepp hebben alle 10 de eieren gevonden en dat vond ik knap, want ik had ze best wel op moeilijke plaatsen verstopt.




En zie het resultaat. Rond het middaguur hebben we Juno en Sepp weer naar huis gebracht, om vervolgens even naar de oudjes te gaan voor het paasbezoek. Vanavond is het weer rummicub tijd. Dus de eerste paasdag is volgepland.








1 opmerking:

  1. Haha, ik zie dat je nog niet eens als laatste bent geëindigd broertje. Er zijn er zelfs nog 4 na jou binnengekomen. Hoe dan ook, ik ben supertrots op je en mijn complimenten aan Move2Be voor alle support en steun welke jij hebt gekregen van hun en nog steeds krijgt. Trouwens wat een geweldig mooie foto van Leida en jou bij aankomst. Zij is echt de krachtvrouw achter jou. Jullie zijn kanjers xxx

    BeantwoordenVerwijderen