maandag 21 april 2014

Een korte rustige week



21 april 2014.

Het is tweede paasdag en ik stond op om 08:00 uur na een goede nachtrust. Wat deze dag ons zal brengen weet ik nog niet, maar dat ik deze ochtend even 2 kleine privé dingetjes ga regelen staat vast. Voor de rest van de ochtend is het lekker chillen en om 10:00 uur lekker aan de koffie. Na het middageten ben ik even naar bed gegaan om vervolgens rond 15:00 uur er weer uit te gaan. Ik heb een idee dat dit vandaag een dag is met veel rust, want zo voelt het. Ik heb vandaag niet zoveel energie, dus zal het vanavond ook wel zo zijn dat ik op tijd op bed lig.

22 april 2014.

Zoals ik al meldde lag ik gisterenavond op tijd op bed. Ik heb een goede nachtrust gehad en stond op om 06:30 uur. Deze ochtend is een ochtend van tijd regelen. Mijn auto moet weggebracht worden en ik ga op de fiets naar onco fysio. Dit alles moet gebeuren voor 10:00 uur, want dan heb ik mijn afspraak bij Move2Be. Na de goede nachtrust voel ik mij een stuk beter, ook al omdat de afval stroom er weer is geweest. Het opgeblazen gevoel is nu weg. Het is nu bijna 08:15 uur en tijd voor een bakkie. Zoals alles gaat het toch iets anders. Mijn auto word opgehaald, dus dat scheelt weer tijd. Rond 10:00 uur was ik aan het sporten om vervolgens rond 11:30 uur weer op de fiets te stappen. Na de lunch ga ik een klein poosje rusten, dus tot later. Mijn middagslaapje heeft mij goed gedaan. Ik voel mij goed en fit. Toch ga ik vanavond op tijd naar bed, want ik wil wat energie opslaan. Misschien word het wel beter als ik af en toe wat meer ga rusten. Na de middag koffie heb ik een paar kleine klusjes gedaan tot aan het avond eten. Vanavond tot aan de nachtrust lekker chillen. Bye, bye.

23 april 2014.

Na een goede nacht stond ik op om 08:00 uur. Ik voel mijzelf goed. Deze ochtend een paar kleine dingetjes regelen en verder is het chillen. Na de wasstraat kwam mijn grote vriend Sepp mijn auto terug brengen samen met zijn moeder. De koffie heb ik op tijd naar binnen gewerkt, zodat ik wat langer met andere dingen bezig kan zijn. Onder andere mijn foto's bestand updaten, zodat ik het wat makkelijker op jaar en maand terug kan vinden. Het is nu even na 10:00 uur en ik ga toch nog een bakkie doen. Na de koffie even de pc opstarten. Aan het eind van de ochtend kon ik mijn laptop ophalen. Hopelijk zijn de problemen nu voorbij. Ik voel mij goed en na de lunch gaan Leida en ik een eindje fietsen. Het is mooi weer, dus gaan we het er van nemen.
Hier op dit kaartje kan men zien wat de route geweest is. We hebben bijna 20 KM. gefietst en het voelde prima na afloop. Ik zei al tegen Leida dat we maar weer eens de ANWB fietsroutes moeten oppakken. Zoals dit gaat heb ik er zin in. In ieder geval kunnen ze mij deze 20 niet meer afpakken. Zo nu het avond eten en dan  lekker chillen. Morgenochtend heb ik weer onco fysio dus goed uitgerust ter plekke aankomen doet wonderen. Tot morgen.

24 april 2014.

Het is weer onco fysio tijd. Vandaag is in ieder geval voor mij een hele belangrijke dag, wat betreft onco fysio. Ik zal na vandaag een tijdje zonder mijn therapeute moeten doen. Ze gaat er een poosje tussenuit. Even na 07:00 uur stond ik op na een onrustige nacht. Voordat ik ging ontbijten kwam de afvalstroom op gang en dat was na afloop een prettig gevoel. Nu even ontbijten en dan de wasstraat in om daarna lekker een bakkie te drinken.Om 10:00 uur was ik aan het sporten en even later kwam mijn therapeute om te vragen hoe het gaat. Ik voel mij goed en dat heb ik ook gemerkt. Als laatste onderdeel ben ik weer gaan hardlopen. Het voelde allemaal goed, dus daar gaan we mee door. Helaas moest ik aan het eind van de sport tijdelijk afscheid nemen van mijn therapeute (C.K.), want die gaat met zwangerschap verlof. Uiteraard wens ik haar en haar man een gigantisch mooie tijd. Ik zal haar waarschijnlijk weerzien, begin september. Haar plaats vervangster zal ik volgende week spreken. Na de lunch zijn wij naar JoMaJuSe gegaan. Juno moet een dansje doen van school in de sporthal. Ik weet welk dansje, maar helaas kan ik er niet bij zijn, want ik pas op Sepp. Hopelijk zijn er mooie foto's van gemaakt. Zodra ik er eentje heb zal ik die publiceren en men kan dan hopelijk zien wat voor een dansje. Denk maar alvast in het zwart/wit. Het is nu 20:00 uur en het dondert erover. Het zit in ieder geval heel dicht boven ons dak. Helaas heb ik nog geen foto van Juno met de pinguïndans. Het filmpje heb ik wel gezien en het zag er leuk uit. Hopelijk kan ik morgen wel een foto plaatsen. Vanavond is het weer rustig en ga er vroeg in, want morgen is het mooi weer en ik heb een paar kleine dingetjes in de planning die ik wil doen. Tot dan.

25 april 2014.

Het is 08:30 uur en ik ben er al 3 kwartier uit. Het ontbijt zit erin en de wasstraat daar ga ik straks in. Het word vandaag een mooie dag en ik ga wat kleine klusjes doen. Ik voel mij in ieder geval goed na een redelijk goede nachtrust. De ochtend is rustig verlopen. Ik ben met het internet gebeuren van de tv aan de gang gegaan. Alles even updaten en oude kabels verwijderen. Na de lunch zijn wij even een kleine boodschapje gaan doen. Rond koffietijd kwam Majella met mijn vriend op de koffie. Juno was hier vlakbij aan het spelen met haar vriendje Bas, dus die heb ik ook nog even gezien. De avond is ook al vol gepland, dus geen andere dingen te melden.

26/27 april 2014. 

Zaterdag. Het was 07:00 uur dat ik na een redelijk goede nachtrust eruit ben gegaan. Wat er vandaag de dag zal gebeuren weet ik niet. In ieder geval begint het lekker rustig. Het ontbijt zit erin en nu even lekker chillen. Nu de wasstraat in en dan lekker aan dat bruine spul. Zoals het is gegaan was de ochtend lekker rustig. Na de lunch zijn wij even naar het centrum gegaan om wat inkopen te doen voor over een paar weken. Ik ben in ieder geval geslaagd. Het was er gezellig druk en na een lekker biertje zijn we weer naar huis gegaan. Het was in ieder geval rustig weer. Niet te warm en zeker niet te koud. De terrasjes zaten vol. Wat de avond ons brengt weet ik nog niet, maar daarover morgen meer. Aan het eind van de middag even gezellig een glaasje gedronken op de feestelijke dag. Frank kwam ook nog even langs, dus daar ook nog even samen een flesje gedronken. De avond is besteed aan.
Zondag. Het was 08:15 uur dat ik eruit ben gegaan. Ik heb een goede nachtrust gehad en na de toilet gang en mijn weegmoment ben ik naar beneden gegaan om te ontbijten. Deze ochtend ga ik lekker chillen. Na de lunch even rusten en vanmiddag is het; gefeliciteerd Barry. Het zal waarschijnlijk een druilerige dag worden, dus veel binnen zitten. Tijdens het feest van mijn zwager was ik de enigste AJAXIED, maar ik weet zeker dat er in mijn familie meerdere fans zijn van kampioen AJAX. Kijk maar naar deze.
Mijn allergrootste vriend is ook grote fan van Ajax. Even voor 19:00 uur waren we weer thuis. Vanavond is het rustig. Ik voel mij goed. Ik ben 's middags niet naar bed geweest. Voor aankomende week is het weer spannend, maar daarover volgende week veel meer.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten