maandag 23 december 2013

Toen was het KERST 2013

23 december 2013.

Het is bijna zover. Kerstmis 2013 breekt bijna aan, maar eerst hebben we de dagen ervoor. Ik stond op om 07:30 uur na een goede nachtrust. De maandag is de dag van oppassen en boodschappen doen. Vandaag is ook de dag dat ik de hardloop schoenen aan ga trekken, om buiten te gaan hardlopen. Ik heb er zin in en het zal vanmiddag gaan gebeuren. Dit omdat ik de aankomende week geen onco fysio heb. Natuurlijk heb ik dit wel met mijn fysiotherapeute besproken en zij vind het goed. Wel de hartmeter om, maar dat komt wel goed.De ochtend heb ik samen met Juno en Sepp doorgebracht en dat was natuurlijk leuk. Na de lunch ben ik even gaan rusten om vervolgens om 15:00 uur een bakkie te drinken. Na de koffie ben ik gaan hardlopen. Het ging geweldig. Ik heb 3,5 KM. hard gelopen in 33 minuten. Ik ben 4x gestopt om mijn hartslag weer naar beneden te laten lopen. Ik had een geweldig gevoel en weet zeker dat ik in deze weken vaker ga lopen. Natuurlijk word ik er wel moe van, maar dat is alleen maar goed. Men zegt tegen mij vooral doorgaan. s 'Avonds was het rummicub tijd en dik verloren natuurlijk.

24 december 2013.

Goedemorgen allen. Naar deze dag heb ik best wel lang naar uit gekeken. De dag voor kerst vind ik zelf wel een bijzondere dag. Ik heb een redelijke nachtrust achter de rug. Was al om 07:00 uur wakker, maar ben er een uur later uit gegaan. Ik heb wat problemen. Nu niet met mijn gezondheid, maar met de verbinding met internet. Ik de kamer valt mijn verbinding met de router telkens weg. Als ik in de gang ben, vlakbij de router heb ik wel verbinding. Alle andere apparaten, zoals telefoons en tabblad hebben wel normaal verbinding met de router. Wie heeft er verstand van. Straks nog eerst na de koffie een paar kleine dingetjes regelen, maar dat doe ik na de koffie. Vanmiddag ga ik eerst hardlopen om daarna even te rusten. Als het beter uitkomt zal ik het waarschijnlijk andersom doen. Eerst rusten en dan hardlopen. Zal wel zwaar worden met die harde wind. Door de constante regen is er van hardlopen niks gekomen, dus heb ik dat verschoven naar morgen. Aan het eind van de middag zijn de kinderen geweest om gezellig bij ons te eten en kerst cadeautjes uit te pakken. Voor mij is dit een heel erg mooi en bijzonder moment. Ik heb hier echt heel intens van genoten. Voor de rest wat we gedaan hebben houd ik privé, want ik wil wel wat momenten hebben voor mijzelf.

25 december 2013.

En toen was het kerstmis 2013. Zoals ik gisteren al een beetje door liet schemeren, zijn voor mij deze dagen bijzonder. Ik vind het normaal ook altijd wel gezellig de feestdagen, maar nu lekker met de kinderen is het echt helemaal fijn. Ik wens dus ook een ieder prettige kerstdagen. Wij gaan lekker eten en drinken vandaag, dus is er eigenlijk niet zoveel te melden. Wat mijn gestel betreft, is het zo dat ik een goede nachtrust heb gehad. Juno en Sepp hebben het geweldig goed gedaan, want die zijn bij ons blijven slapen. Mooier wakker worden bestaat er voor mij niet. Vanmiddag zal ik wel even naar huis gaan om te rusten, anders kost het mij teveel energie. Er komen nog meer mooie dagen aan. Ik heb mij goed kunnen vermaken, zonder 's middags naar bed te gaan. Wel was het zo dat ik 's avonds moe werd. Rond 23:00 uur waren we weer thuis.

26 december 2013.


Na een goede nachtrust stond ik op om 08:30 uur. Wel was ik al iets eerder wakker, maar hoe laat dat precies was weet ik niet. De ochtend bestond uit lekker rustig aan doen. We krijgen vandaag wel visite, maar dat is pas in de middag. Ik vind het ook wel even lekker om rustig aan te doen. Wel ben ik na het middag eten naar bed gegaan, want teveel van dit soort dagen merk ik wel. Het is nu 14:30 uur en ben eruit. Snel aankleden en wachten op mijn familie. Ik heb een gezellige tweede kerstdag gehad met mijn familie. We waren met z'n 8en. Is het laat geworden? Nee. Gelukkig maar want wederom rond 23:00 uur ging het kaarsje uit en ben ik naar bed gegaan.

27 december 2013.

Het is de dag na kerst. Vaak een vervelende dag, want men zit nog vol van al het eten en drinken. Gelukkig heb ik daar geen last van. Ik heb een redelijk rustige nacht achter de rug. De dagen van kerst zijn voorbij en natuurlijk ga ik ervoor om volgend jaar er weer bij te zijn, maar dat zal de toekomst uitmaken. Men zal misschien wel denken wat is dat een pessimistische gedachten. Men mag het denken, maar ik sta daar anders tegen over. Ik denk er realistisch over. Natuurlijk ga ik er weer keihard voor werken met alle steun natuurlijk van mijn specialisten. Vanmorgen eerst de ogen op laten meten voor de nieuwe bril die eraan zit te komen. Na de lunch ben ik even het bed in gedoken, want de eerst komende dagen zijn weer dagen van visite krijgen en op visite gaan. Wat dat betreft hebben wij ieder jaar veel drukte rond de kerstdagen en oud en nieuw. Rond half 2 werd ik wakker gemaakt door Juno. Zij en Sepp mogen mij natuurlijk altijd wakker maken. Straks maar een bakkie doen. Ik ben moe en weet zeker als er geen visite komt dat ik vanavond op tijd naar bed ga. De 2 kerstdagen vergen best wel zijn tol. Luister naar mijn lichaam is mijn motto. Dat was vroeger wel anders.

28/29 december 2013.

Zaterdag. Het laatste weekend van 2013 is aangebroken. Ik heb een redelijke nachtrust achter de rug. Om 07:00 uur wakker en 1,5 uur later eruit. Dit word een weekend van uit eten gaan. Te beginnen met vanavond. Ik zal mij daar op moeten voor bereiden, anders houd ik dat niet vol. Vandaag is ook de dag dat ik weer buiten ga hardlopen, waar ik veel zin in heb. Hopelijk kan mijn zwager bekijken, waarom mijn internet telkens weg valt van mijn laptop. Het is al een paar weken dat het met ups en downs gaat. Het is vervelend, want ik zit natuurlijk voor mijn blog regelmatig op het internet. Eerst hebben wij de ochtend met natuurlijk koffie.Vanmiddag heb ik lekker op bed gelegen om uit te rusten. Ik merk het best dus het doet mij goed. Het is nu even na 18:00 uur en wij gaan uit eten. Of het een goed restaurant is weet ik niet, want ik ben er nog nooit geweest. Morgen zal ik het schrijven of het goed of niet goed is. Dus tot morgen.
Zondag. Het was 07:30 uur dat ik wakker was. Een uur later ben ik eruit gegaan. Eerst natuurlijk mijn weegmoment. Ik ben nu de laatste keer dat ik mij weeg in 2013 85 KG. zwaar. Ook na het lekkere eten van gisteravond. Wij zijn in het Postkantoor geweest en ik heb hertenrug filet gehad. Ik heb dit nog nooit gegeten en vond het heerlijk. Nu moeten we weer sparen of geluk hebben om weer uit eten te gaan. Yvonne en Erik wij vonden het gezellig. Vanmorgen heb ik het rustig aan gedaan. Lekker top 2000 luisteren. Aan het begin van de middag ben ik even bij JuMaJuSe geweest om te kijken wat hun instellingen zijn van router en laptop. Zelf heb ik problemen met de verbinding tussen laptop en router. Het rare is dat ik bij iemand anders wel goede verbinding kan en thuis niet. Met de telefoon heb ik wel verbinding. Waar kan dat aan liggen. Router is wel goed anders doen andere apparaten het ook niet. Laptop is goed, anders doet die het ergens anders ook niet. Toch heb ik de ene keer wel en de andere keer geen verbinding, terwijl andere apparaten wel verbinding hebben. Nu zit ik heel dicht bij de router en heb wel verbinding. Deskundige hulp gevraagd. Vanmiddag gaan we gezellig op visite, dus tot vanavond. Het is even
na 21:00 uur en het kaarsje gaat langzaam uit. Ik heb heerlijk gegeten bij Tonny en Henriette. Het was een heel gezellig diner en de kalkoen smaakte voortreffelijk. Uiteraard ook het voor- en na gerecht waren goed. Vooral al dat vuurwerk om een beetje suiker te laten smelten. Het was een top idee. Voor mij is het nu genoeg voor deze week en ga naar bed. Welterusten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten