maandag 4 november 2013

Even geen ziekenhuis

4 november 2013.

Het was vanmorgen 07:15 uur dat ik opstond. Een onrustige nacht achter de rug. Niet dat ik ergens last van heb, maar soms heb je het. Zoals de laatste tijd altijd het geval is moet ik even op Juno en Sepp passen, zodat Majella en Leida boodschappen kunnen doen. Om 08:30 uur even Zwolle gebeld om een afspraak te maken voor een endoscopie (slokdarm onderzoek). Als alles goed gaat zal dit onderzoek volgende week plaats vinden. Een definitieve afspraak krijg ik nog. Na de boodschappen een bakkie gedronken bij MaJuSe en toen naar huis met z'n 3en. Juno gaat vanmiddag bij ons eten en spelen. Deze week is een betrekkelijk rustige week met in ieder geval mijn 2x onco fysio. Verder is het verstandig voor mij om de griepspuit te halen bij mijn huisarts, omdat mijn weerstand stukken lager is dan bij andere gezonde mensen. Na het middag eten ga ik even naar bed of samen met Juno met de kleine LEGO spelen. Ook zullen we kijken of mijn buurjongetje Bas thuis is, want dan kan Juno ook even met hem spelen. Na mijn korte middagslaap samen met Juno met de kleine LEGO gespeeld. Na de koffie even een boodschapje gedaan en daarna heeft Juno nog gespeeld met Bas. Even na 17:00 uur Juno weer naar huis gebracht en op naar de avond die rustig zal zijn.

5 november 2013.

Het is dinsdag en weer onco fysio tijd. Ik werd al om 06:30 uur wakker, maar ben nog even blijven liggen. De wekker ging om 07\:30 uur af en ben er toen uit gegaan. Snel eten, wat redelijk goed ging en dan wassen. Mijn onco fysio heb ik een half uur eerder dus iets vroeger eruit, maar ook iets eerder ben ik ermee klaar. Al z''n voordeel hebt ook z'n nadeel. Het is bijna 09:00 uur en ga zo weg naar onco fysio. Om 11:45 uur was ik weer moe maar voldaan thuis van het sporten. Alles ging geweldig goed. Het hardlopen heb ik iets langzamer gedaan om niet mijn spieren zwaar te belasten. Ik heb ongeveer 1,5KM gelopen. Het is nu bijna 13:30 uur en ik ga even plat. 15:00 Uur en tijd voor koffie. De rest van de dag rustig aan doen, want morgen heb ik een lange dag en kom laat op bed. Uiteraard heeft dat een oorzaak, maar daar kom ik later op terug.

6 november 2013.

Ik stond op om 07:45 uur. Ik was al wakker van de wekker van Leida, maar wist toen niet dat het zo vroeg was. Nu ik er toch uit ben ga ik eerst even het ochtend ritueel doen, maar eerst even een foto waarvoor dit een lange dag word. Hopelijk word het vandaag showtime, want ik ga vanavond naar AJAX - Celtic. Het is alweer een hele tijd geleden dat ik naar een wedstrijd van AJAX ben geweest en heb er best veel zin in. Ik weet heus wel dat AJAX op dit moment niet in z'n beste doen is, maar ik blijf mijn cluppie steunen.Vanmorgen heb ik bij JoJuSe een bakkie gedaan, omdat Majella en Leida aan het shoppen zijn. Rond 11:30 uur was ik weer thuis om voor het eten te zorgen. Lekker, lekker bekkie. Aan het begin van de middag zal ik nog even gaan rusten, voordat Joost en ik naar Amsterdam Arena vertrekken. HUP AJAX. Hoe alles is verlopen kan men morgen lezen. Tot dan.

7 november 2013.

Je merkt dat sommige mensen geen voetbalkennis hebben. Gisteravond een goede wedstrijd gezien van AJAX die ook zeer terecht hebben gewonnen van Celtic. Wij waren vannacht om 00:45 weer terug in Hoogeveen. De treinverbinding is goed. Alleen overstappen in Almere centrum. Daarna konden we blijven zitten tot aan Hoogeveen. Het is toch wel vermoeiend, want ik was blij dat ik op mijn bed lag. Vanmorgen wel iets uit geslapen. Het was 08:00 uur dat ik al wakker was. Nog even chillen op bed en dan eruit. Het is nu 10:00 uur, dus tijd voor een bakkie. Gisteravond heeft mij geen goed gedaan. Waarschijnlijk toch een koude opgelopen, want ik heb het nu licht in de keel en was vanmorgen een beetje misselijk. Wel vlak voor de middag Sepp opgehaald en daarna ben ik het bed ingedoken om vervolgens om 15:15 uur wakker te worden. Het word gelukkig niet erger en ik kan nog even met Sepp spelen. Rond 18:00 uur heb ik Sepp weer naar huis gebracht en daarna heb ik de griepspuit opgehaald. Dit was al lang in de planning. Vanavond ga ik vroeg naar bed, want er staat een leuk weekend voor de deur.

8 november 2013.

Vandaag heb ik mijn uitgestelde onco fysio. Het is uitgesteld, omdat ik woensdagnacht laat op bed ben gekomen en het donderdag fysiek niet zou redden. Dit heb ik overlegt met mijn therapeute. Uiteraard heb ik er net als alle andere keren veel zin in. Na een goede nacht voel ik mij ook stukken beter als gisteren. Ik was al ver voor de wekker aan wakker en ben eruit gegaan. Tot nu toe van de griepspuit geen rare reacties, dus laten we dat zo houden. Soms hoor je wel dat mensen ziek worden van de griepspuit. Vandaag is ook de dag dat we Leida haar verjaardagscadeau gaan gebruiken, maar daar kom ik later op terug. Nu eerst eten en melk drinken. Mijn onco fysio ging geweldig goed. Wel merk ik dat mijn hersenen zijn aangetast, want ik neem 2 shirts mee en geen sportbroekje. Dom, dom, dom. Na mijn middagslaap zijn wij weggegaan om samen met Jurjen, Joost, Majella, Juno en Sepp lekker een weekend in een huisje te vertoeven. Dit is vlakbij Orvelte. Wij hebben er heel erg veel zin in. Hoe het is leest men later. Wel even te vermelden dat mijn slokdarm onderzoek van aanstaande dinsdag is verplaatst van de ochtend naar begin van de middag.

Rond 15:00 uur zijn wij richting Orvelte vertrokken samen met Majella, Juno en Sepp. Het zijn mooie huisjes en Joost en Jurjen kwamen vanuit hun werk. Na het installeren even een borreltje gedronken en daarna lekker boerenkool eten die Leida had gemaakt. Zo nu even chillen voor het avond gebeuren. Jurjen moest ’s avonds eerst nog naar de muziek, dus wij met z’n 4en ligretto spelen.


9/10 november 2013.

Zaterdag.Vanmorgen stond ik op om ongeveer 08:00 uur. De kleine kids en Joost waren ook al wakker. Vanmorgen zijn we met Juno en Sepp naar het zwembad gegaan. Het water was lekker warm, maar het was ook behoorlijk druk. Volgens mij is het hele park bezet. Na het zwemmen zijn Juno en Joost gaan vliegeren. Het weer was er perfect voor. Droog, zonnig en veel wind. Gelukkig was er vlakbij een veldje, dus lekker veilig. Aan het begin van de middag ben ik de sauna in gegaan om een uur later met een lekker gevoel en zonder mijn middagslaap. Na mijn sauna zijn wij met z’n allen gaan wandelen en Juno en Jurjen zijn gaan vliegeren. Juno had haar vlieger als eerste de lucht in, dus die heeft gewonnen. Helaas was er opeens teweinig wind en zijn wij naar de binnen speeltuin gegaan. Rond 18:15 uur hebben Leida en ik de kids mee uit eten genomen. Ik moet zeggen dat de Juno en Sepp heel erg goed hebben gegeten.. ’s Avonds hebben we een letterspelletje met z’n 5en. Al met al heb ik een hele gezellige dag gehad. Op naar de zondag.
Zondag. De tijd gaat mij veel te hard.  Dit is alweer de laatste volle dag van ons weekend. Het is wel een hele lange tijd geleden dat ik fijn met mijn gezin samen was. Weet zeker dat dit voor herhaling vatbaar is. Vanmorgen vroeg stond ik even na 08:00 uur op. Ik heb een goede nachtrust gehad. Vandaag zijn wij naar Coevorden gegaan. Onze Sepp is eerder naar bed gegaan om om 13:30 uur wakker te worden. Het weer leek mooi zonnig, maar toen wij in Coevorden waren begon het wat te regenen. Gelukkig hadden ze een overdekt winkel centrum. Even een worstje met mosterd eten en dat ging er zeker niet goed in. Ik had daar behoorlijk veel last van en kreeg het niet weg. Muziek en daar kwamen de ganzen aan. Dit was een geweldig mooi gezicht en dat vonden Juno en Sepp ook.
 's Avonds lekker een bakkie met een Drentse kruidenbitter en daarna met z'n 5en Yahtzee gespeeld met uiteindelijke verliezen. Jawel Ikke. Aan alles komt een eind. Zo ook aan dit weekend. Jurjen, Majella, Joost, Juno en Sepp. Wij willen jullie heel erg bedanken voor dit super gave weekend.













1 opmerking:

  1. Al is het niet mijn kluppie, toch wens ik je heel veel plezier vandaag. Zelf ben ik niet al te positief over de uitslag, maar dat komt waarschijnlijk ook omdat ik een Feyenoorder ben ;-) Voor jou hoop ik in ieder geval dat ze dan toch minstens gelijkspel spelen. Nogmaals heel veel plezier bij Ajax. xxx

    BeantwoordenVerwijderen