vrijdag 7 september 2012

Terug van vakantie en het weekend

7 September 2012,

Goodmorning Hoogeveen. Een onrustige nacht gehad. Het zal wel komen door het late naar bed gaan. Ik stond op om 09:30 uur. De post van de afgelopen week en de emails even doornemen. Ja hoor, onze nieuwe woonkamer salon- en bijzettafel zijn er. Rina kom maar even kijken. Geen wit maar zwart is het geworden.
Rond 13:30 uur werd ik gebeld door mijn radioloog vanuit Zwolle. Hij wil weten hoe het is na mijn bestraling. Het telefonische contact is 1,5 uur later geworden, maar uit mijn antwoorden is gebleken dat de bestraling zijn beoogde doel heeft bereikt en dat mijn radioloog dit zal noteren in mijn electronische patientendossier en dit zal melden aan mijn MDLarts. In eerste instantie word dit dus afgesloten. Als ik weer last krijg dan waarschijnlijk weer een bestraling. Op zichzelf ben ik hier wel blij mee, maar dat neemt niet weg dat ik nogsteeds ongeneeslijk ziek ben. Ik zal dit volgende week met mijn MDLarts bespreken.
's Middags komen mijn kleinkinderen op visite en daar heb ik naar uit gekeken. 's Avonds gaat Joost voor ons koken. Wat weet ik nog niet, maar hij kan er wel wat van. Waarschijnlijk van zijn vader (Henk) geerfd. Ook kregen we s'avonds visite van Yvonne en Erik die een prachtig boeket met bloemen bij hun hadden. Bedankt allemaal hiervoor. Op tijd naar bed, want de vermoeidheid van de terugreis zat nog in de benen.

8 September 2012,

Rond 10:00 uur moesten wij even een paar uurtjes oppassen op Juno en Sepp. Even heerlijk naar de speeltuin met Juno, waar Sepp later ook kwam.
Joost en Majella kochten een fietskar in Nijkerk. Onze buurvrouw kwam nog langs met de collectebus voor het KWF. Natuurlijk geven we daar wat voor. Het is wel dubbel denken sommige mensen, maar voordat ik wist dat ik ziek werd gaven wij altijd wel voor dit soort instellingen. Altijd goed. Tevens kwam zij aan met een flyer van het Toon Hermans Huis Drenthe. Het is een huis voor alle mensen die met kanker te maken hebben. Ook voor partners, kinderen, familieleden, kennissen, collega's. Men wil de mensen steun geven bij het omgaan met deze ziekte. Ik vind het knap van al die vrijwillegers die hier aan mee werken en ga het zeker bezoeken. Aan het eind van de middag ga ik weer mijn wandeling maken. Tijdje gemist deze ronde. 's Avonds nog visite gehad van Ake en Betsie. Ik was deze dag niet zo vermoeid.

9 September 2012,

's Morgens weer mijn gewicht gewogen. Hoera 1 KG. aangekomen. Klinkt raar natuurlijk als iemand aankomt, maar ik kom liever aan dan dat ik afval. Ik ben nu 80 KG. Waarschijnlijk komt dit hoofdzakelijk door de relaxte vakantie. We houden het in de gaten. Rond 09:30 uur ben ik gaan wandelen, aangezien we vanmiddag op visite gaan om bij Marten en Gerrie Mexicaans te gaan eten. Wij kijken hiernaar uit. Tevens is het nog voor de verjaardag van Gerrie. Na mijn wandeling was er visite bij ons thuis. Dus even lekker bijgekletst.
Toen de visite weg was heb ik de blog van mijn buurjongetje Thomas gelezen. Een geweldige blog is dit en het raakt mij tot in het diepst van mijn hart. Eigenlijk zijn wij lotgenoten en ik ga deze site ook zeker bijhouden met lezen.
's Middags zijn wij naar Marten en Gerrie geweest voor haar verjaardag nog. We hebben daar lekker Mexicaans gegeten. Ook natuurlijk even lekker bijgekletst. Marten en Gerrie nogmaals bedankt. Lekker naar huis gelopen, want het was 's avonds nog goed te doen, qua temperatuur.



1 opmerking:

  1. Hallo, Rudy,
    Fijn te horen dat je je goed voelt.
    Bulgarije, daar hebben jullie ook van genoten.
    Het is jullie gegund.
    Jammer dat we elkaar niet meer gesproken hebben, toen je laatst op de fabriek was.
    Ik had plotsklaps een storing op te lossen.
    We zien elkaar wel op de afscheidsfeestjes.
    Geniet nog veel van de zomerse nadagen, want ze zijn heeeerlijk.
    Ik ga nu een kopje koffie drinken met Sientje,en daarna een lekker biertje met een snaps.
    We zien elkaar gauw,en geniet.
    Groeten,
    Dirk.

    BeantwoordenVerwijderen