maandag 17 september 2012

Misschien chemo???

17 September 2012,

Deze week begint met de hoop dat ik misschien chemotherapie krijg. In ieder geval hoop ik dat ik bericht krijg deze week om te praten met een oncologische specialist. Als dit gesprek zal plaats vinden dan zal dit ook in het Sophia in Zwolle gebeuren. Maar ja, weer afwachten. In ieder geval krijg ik vandaag de uitslag van mijn bloedonderzoek (HB gehalte).
Deze dag is alweer voor het grootste gedeelte ingevuld. 's Morgens krijg ik Jaap v/d W. op koffievisite. Hier kijk ik weer naaruit. Met Jaap heb ik heel lang samen gereden naar Hellendoorn en dus een leuke band mee opgebouwd. Daarna moet ik de voordeurbel maken bij JoMaJuSe en worden de koelkast en vrieskast van Jurjen bij ons geleverd.
s'Middags hebben we twee telefoontjes gehad vanuit Zwolle.
JURJEN HIER KOMT DE OUWE MIJN BLOEDWAARDES ZIJN GOED. IK MAG HARDLOPEN
Volgend jaar dan ga ik samen met Jurjen de Cascaderun in Hoogeveen lopen, tenminste als ik mij goed voel. Dit zal medio April zijn. Ik heb er nu al zin in. Het tweede telefoontje is van mijn oncoloog. Volgende week woensdag 26 September heb ik een gesprek met een oncologische arts. Dit om te bezien of ik wel chemotherapie kan hebben en/of krijgen. Al met al 2 hoopvolle telefoontjes.
Mijn wandeling heb ik vanmiddag gedaan, want vanavond krijgen we visite, maar eerst 1 KG. riblappen naar binnen werken met z'n 6en. 's Avonds kregen we visite van Geke en Guus. Dan maar weer een paar ouzotjes erbij.

18 September 2012,

Vandaag is het een druilerige dag. 's Morgens moest ik even naar Klazienaveen. Mijn oncofysio heb ik vandaag om 12:00 uur. Ik kan het heugelijke feit vertellen aan mijn oncofysiotherapeute dat ik mag hardlopen. Wij zullen samen een trainingsprogramma op gaan stellen.
Ik heb heerlijk gefitnest. Waarschijnlijk in de wetenschap dat aanstaande donderdag mijn hardlooptraining begint. De rest van de dag is het rustig en vanavond ga ik even Ajax kijken. Morgen wil ik weer eens naar Hellendoorn om mijn collega's weer eens te spreken. Het is alweer een poosje geleden.

19 September 2012,

Vandaag is de dag dat ik weer een bezoek breng aan Hellendoorn. Leuk om mijn collega's weer eens te spreken. Ik kijk er naar uit. Ook om te zien hoe de nieuwe robot werkt.
Ook wil ik de collega's even spreken in de ploeg die ik nog niet heb gesproken, nadat ik ziek ben geworden. Ook vandaag mijn auto wegbrengen voor een beurt. Weer drukte vandaag. Op mijn werk heb ik het naar mijn zin gehad. Weer even gesproken met heel veel collega's. De manier hoe ze reageren als ik er ben doet mij heel erg goed en geeft mij zeker het gevoel dat ik niet vergeten ben. Niet dat ik dat denk hoor. Sorry dat ik niet iedereen kan spreken als ik in Hellendoorn ben, maar de tijd is zo kort. De volgende keer als ik er ben zal ik de andere afdelingen eens langs gaan, zoals ontwikkeling, k,d,, suit, lab, magazijn, enz.. Net de kant van de fabriek die je snel vergeet, maar ik vergeet jullie niet hoor. Het is wel leuk om te zien hoe de nieuwe robotcel in werking is. Jammer genoeg heb ik het niet kunnen meemaken dat men deze plaatste en gingen opstarten. Tenslotte zat ik ook in dit project, dus vind ik het mooi dat de robot nu werkt. Ook veel veranderingen in de fabriek zelf. Zelfs aan uitzendkrachten denk ik. Een ervan gaat binnenkort naar Zambia voor stage. Nou Heuvertje, ik zou zeggen doe je best en veel plezier daar. Uiteraard heb ik ook gesproken met Dion, mijn teamleider, over hoe het nu verder moet gaan. Kom daar letaer eens op terug. Ook hij heeft veel belangstelling en het doet mij goed als hij vraagt hoe het gaat met Majella, Sepp en Leida.
's Avonds head ik een verjaardag van Rina (gefeliciteerd). Hoe jong meot men zelf maar vragen aan haar, maar de 58 is ze in iedergeval gepasseerd (ha, ha). Welterusten.

20 September 2012,

Ik stond op om 07:30 uur. De dag is begonnen. De dag dat ik een begin maak met trainen voor de Cascaderun 2013. Ik heb er lang naar uit gekeken. s'Morgens eerst een bakkie gedaan bij Majella en om 11:00 uur bij mijn oncofysiotherapeute. Als eerste even infietsen, zodat ik een beetje opgewarmt ben. Daarna kreeg ik schema om hard te gaan lopen. Uiteraard onderaan beginnen, dus op het laagste nivo. 2 Minuten hardlopen op 8 Km. p/u.. Daarna 2 minuten wandelen op 5 Km. p/u. Dit moest ik 4x achter elkaar doen. Wel moest ik mijn hartslag in de gaten houden en deze mocht niet boven de 150 slagen p/m uitkomen. Ik heb het gehaald en ben hier heel erg blij mee. Bij de laatste keer hardlopen zat ik op de grens van 150 hartslagen. Mijn therapeute zei ook dat ik een goede en mooie stijl heb van hardlopen. Daarna nog even arm en beenoefeningen en de ouwe is weer klaar. Spierpijn heb ik nog niet wel een zwaar gevoel in de benen.
 De middag heb ik besteed met een klus bij Jurjen. Nieuwe plank voor boven de diepvries- en koelkast. Tevens moet er een gat geboord worden voor de slang en stroomkabel van de kookplaat. Aan het eind van de middag mijn auto en die van Joost opgehaald. Al met al een drukke dag.

 21 September 2012,
Vandaag een dag van rust, tenminste tot nu toe. Even een paar kleine klusjes doen en buroblad opruimen. Vanmiddag komen Juno en Sepp misschien op visite. Ik kijk er naar uit. Vandaag ook weer mijn wandeling doen als het maar droog is. We moeten tenslotte optimaal aan de start komen van de cascaderun. Egbert belde ook nog aan het begin van de middag. In eerste instantie zou ik nog naar Hellendoorn toe komen voor de laatste werkdag van Herman. Helaas krijg ik ook visite, maar ik zal alles in het werk stellen om bij het afscheidsfeestje van hem te zijn. Tenminste als hij die wil organiseren. Ik hoop wel iedereen te zien en spreken bij het feestje van Jaap, Eldert en Hilbert.
Aan het begin van de avond mijn wandeling en 's avonds eindelijk weer eens rummikub spelen. We moeten tenslotte de pot weer spekken om uit eten te gaan. Of niet Suze en Leo?

22 September 2012,

Dit is een weekend van chillen. Ik heb geen verplichtingen naar andere toe en kan dus alles zelf invullen. Wel heb ik verplichtingen naar mijzelf, zoals natuurlijk lopen en ik ga opruimen. Mijn wandeling ging niet zo lekker. Beetje last van ijn linker heup, dus ik heb niet zover gelopen. Klein stukje ingekort. Morgenochtend probeer ik het weer.

23 September 2012,

Het gevoel is goed en ik denk dat ik een klein rondje ga lopen. Het is tenslotte droog en er kunnen wel andere tijden aankomen in de herfst. Ik wil in ieder geval niet te vermoeid zijn, want ik ga vanmiddag op verjaardagsvisite bij mijn zwager (60). Morgen is de dag dat Majella jarig is en dat is weer een dag om naar uit te kijken. Zo gaan wij de laatste tijd om met de tijd die ik heb.

3 opmerkingen:

  1. Hey broertje, het doet me goed te lezen dat je HB gehalte goed is en dat je, als het ff kan de Cascaderun kan lopen. Dat zal voor Jurjen wel ff bikkelen worden qua trainen,hahaha. Jouw conditie is altijd al goed geweest met jouw sportieve verleden. Het enige wat alles in het water kan gooien is die kloteziekte, maar ik weet dat je een knokker bent en het gaat je gewoon lukken.

    Hopelijk ga je ook chemo krijgen, want dat zou toch weer een positief bericht zijn, voor zover je in deze situatie over positief kan praten. We houden er de moed in en blijven je volgen. Binnenkort toch echt een keer wat afspreken om een bakkie te komen drinken bij jullie.

    Liefs je grote/kleine zus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is hartstikke mooi nieuws HB waarde in orde, dat je in training kan gaan voor de run,en hoopvol vooruit zien voor de chemo,dit alles, kan je denk ik heel positief naar alles doen kijken, leuk dat JvdW bij je is geweest, ik denk wel even goed bijgekletst hebben,jammer dat ik je niet kan zien in H"doorn, ik zit thuis met een gebroken pootje, maar ik volg je gewoon op je blog.
    Happy smile
    Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. He Anneke,
      Beterschap met je pootje en doe de volgende keer voorzichtig. Ik heb je gisteren nog wel gezocht, maar nu weet ik waarom je er niet bent. De volgende keer meer geluk. Groetjes, Rudy

      Verwijderen