zondag 3 januari 2016

Einde 2015 begin 2016 deel 2

Week 53

Zoals ik al had gemeld ga ik in dit jaar mijn blog een beetje aanpassen en schrijf ik mijn blog per week. Eerst moet ik een ieder een heel goed 2016 wensen. Ik weet dat er in mijn kennissenkring slechte berichten waren rond oud en nieuwe, maar daarover ga ik niks vermelden. Hopelijk heeft een ieder nog alle 10 zijn vingers over gehouden met het vuurwerk. Oudejaarsavond heb ik geweldig kunnen genieten met de buren, waar wij ook de buurtbarbecue mee houden. Het is niet het volledige gezelschap, maar het was super. Zie 00:00 uur.


De zalm (plofharing) smaakte voortreffelijk. Goed geregeld Frank. Voor volgend jaar weer een plofharing is altijd goed. Buurtjes ik zal deze avond niet meer vergeten.






Uiteraard zijn er nog andere dingen die ik jullie niet wil onthouden van waar ik mee bezig ben. Ik heb een hele mooie 3D legpuzzel gekregen en daar zit ook verlichting bij. De legpuzzel is klaar en zie hier het resultaat van 2 dagen.






































Het geeft wel een heel mooi effect die verlichting. Er zijn nog 3 kleuren (rood, geel, groen). Samen met deze twee kleuren en dat rouleert dan, geeft het een mooi gezicht. De zondag is rustig verlopen. Mijn moeder en broer met zijn twee dochters kwamen op visite. Voor de rest is deze dag rustig verlopen. Het avondeten ging er gelukkig wel redelijk goed in. Toch merk ik dat het wat moeilijker gaat en ik hoop dat als mijn lichaam weer wat meer rust heeft, het eten ook beter zal gaan. De avond zal bestaan uit het kijken van The Event en daar zijn wij nu over de helft. Tot de nieuwe week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten