zondag 10 januari 2016

Nieuw jaar nieuwe opzet

Week 1; 2016.

Ik moet er zelf nog aan wennen om mijn blog met een nieuwe opzet te gaan schrijven. Misschien dat er in de loop van het jaar er toch nog wat veranderd. Ik ben in ieder geval blij dat de feestdagen achter de rug zijn. Wel ben ik gigantisch blij dat ik ze mee gemaakt hebt, maar het kost achteraf ook gigantisch veel energie. Ik heb er ontzettend veel last van gehad en het kostte erg veel dagen om mijn lichaam weer tot rust te laten komen. Uiteraard krijg ik wel energie als de kids komen en die zijn altijd welkom. Het was wel fijn dat mijn huisarts even langs is geweest. Voor de rest was de eerste dag met veel rusten welkom. Dinsdag ben ik even bij Move2Be geweest. Ik wil eerst even praten met mijn fysiotherapeute, maar helaas had zij een sterfgeval in de familie. Gelukkig zijn er nog andere mensen bij Move2Be waar ik goed mee kan praten. Ook voor deze dag geld dat ik nog veel moet rusten. Ik kan dit merken, want ik ben er nog niet aan toe om verder met de legpuzzels te gaan. Voor de woensdag geld dat mijn lichaam langzaam tot rust komt, maar nog steeds niet tot een aanvaardbaar niveau. Gelukkig zijn de nachtrusten wel erg goed, dus daar pik ik de rust mee. De donderdag is de dag dat ik weer verder ben gegaan met de legpuzzel. Hier tot nu toe het eerste resultaat.
Het blijft rustgevend, maar ik moet regelmatig even omhoog komen, want de botten willen soms niet meer. Ik kan merken dat ik weer boven water ben gekomen, want het puzzelen gaat steeds beter en vaker. Vrijdag is gelukkig ook weer een rustige dag. Wel natuurlijk het bezoek van de thuiszorg wat ten aller tijden doorgang zal vinden. Nog steeds is het niveau van de morfine onveranderd en dat is goed. 's Avonds kregen we visite van Elvin, Mariska en Niels en ze kwamen met een grote doos waar 5 puzzels van elk 1000 stukjes inzitten. Ik hoef mij voorlopig niet te vervelen. Te zijner tijd zal ik de puzzels wel publiceren. Het is weer weekend en de eerste week zit er bijna op. Het eten van vandaag gaat er moeilijk in. Dit komt waarschijnlijk, doordat ik een paar stukjes kippenvlees heb op gegeten. Weer wat geleerd. Alleen kauwen en dan uitspugen. Ik krijg waarschijnlijk toch altijd een reactie als ik vast voedsel eet en doorslik. De zaterdagavond bestond uit The Event, dus daar zijn wij ook goed mee gevorderd. De zondag is natuurlijk voor mij een belangrijke dag, want het is de dag dat ik mij weeg. Gelukkig is het ten opzichte van vorige week stabiel en ik zit dus op 54 KG.. Ik ben hier blij om. Leida is samen met JoMaJuSe weer naar Zwolle om te kijken naar de ijs sculpturen. In de kerstvakantie viel dit bezoek in het water in verband met de grote drukte met een wachttijd van minimaal 2 uur. Nu was het stukken rustiger.

















Hier een kleine impressie van wat de kunstenaars kunnen maken van iets te grote ijsblokjes. Het is erg kunstig en natuurlijk ook erg koud. Nou de eerste week van de nieuwe opzet van mijn blog is bijna voorbij en wat betreft hoe ik erover denk gaat het goed en ik houd tijd over. Natuurlijk zal ik alleen nu de belangrijke dingen vermelden en als er toch onverhoopt nog grote dingen zijn zal ik ze altijd eerder schrijven. Tot de volgende week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten