maandag 21 oktober 2013

Een rustige week

21 oktober 2013,

En weer is er een nieuwe week aangebroken. Zoals de laatste tijd gebruikelijk is zal ik even oppassen op mijn kanjers, terwijl Leida en Majella boodschappen doen. Ditmaal zijn ze bij ons thuis. De nacht is onrustig verlopen en toch was ik al wakker om 06:00 uur. Na nog even wat te hebben gedommeld ben ik om 07:30 uur opgestaan. Om 09:00 uur zal ik Majella en de kanjers ophalen.Juno, Sepp en ik hebben het gezellig gehad. Het begin van de middag heb ik gebruikt voor mijn middagslaap om om 15:00 uur weer te spelen met mijn kanjers. Het is een dag van weinig vermeldenswaardige gebeurtenissen. Voor de avond geld, zoals gewoonlijk op tijd naar bed. Ik ben best nog wel moe van de lichte griep die ik nog steeds heb.

22 oktober 2013.

Ik heb een goede nacht achter de rug en dat voelt goed. Wel was ik vroeg wakker (06:30 uur). 3 Kwartier later ben ik eruit gegaan om te eten. Het hoesten houd nog steeds aan, maar is minder pijnlijk in mijn keel. Mijn gevoel zegt dat het iets beter gaat en dat zal ik fysiek wel kunnen merken. Vanmorgen heb ik weer onco fysio en dat zal mij ook goed doen. Na de fysio lekker de sauna in. Eerst nu even de wasstraat in en de koffie naar binnen laten glijden.Het is goed weer en de temperatuur is hoog voor de tijd van het jaar, dus ik ga op de fiets naar onco fysio. Heb ik dat tenminste ook meegenomen. Mijn onco fysio ging geweldig. Het fietsen heb ik op kracht 7 gedaan. Het roeien op 4 en de 4 krachtoefeningen op 6. Het hardlopen ging helemaal geweldig. 1,5 KM met 2 rust pauzes. Ik merk dat alles vooruit gaat en dat geeft veel voldoening. Na de sauna was ik om 12:00 uur thuis. Snel een bammetje eten en dan even rusten. Om 15:00 uur lekker samen met Leida een bakkie drinken en even kwaad worden op de VN die een kinderfeestje wil afschaffen in Nederland. Waar bemoeien die mensen zich mee. Ik kan ze vertellen dat de kinderen tot 10 jaar echt niks met discriminatie te maken hebben. Laten dat soort mensen naar hun eigen land kijken. Als ze geld krijgen kopen ze er wapens van om elkaar uit te moorden. (Zo het laatste wat ik er van kwijt wil). Nu weer de orde van de dag. Vanavond lekker naar Ajax kijken. Onze hoop in bange dagen in de C.L. Nee geen discussie hierover.Vanavond een lekkere relaxte avond. Lekker bakkie drinken en lekker slapen.

23 oktober 2013.

Even weer een dag van rust. Ik was wel vroeg wakker, want toen ik op de wekker keek was het 06:30 uur. Nog even een poosje blijven liggen en toen was het 08:15 uur. Snel eruit, want ik wil weer wat dingetjes doen. De rest van de week heb ik het wat drukker. Mijn gevoel is weer wat beter dan gisteren en denkend aan mijn kanjers geeft mij dat nog meer plezier. Kijk maar op de foto.
Hebben we plezier of niet. Zo nu de wasbeurt. De koffie om 10:00 uur smaakt als vanouds. Je zou bijna zeggen, wat moet die man zonder koffie. Nou dat valt best wel mee. Zo nu mijn tweede bakkie en dan weer klusjes doen. Vanmiddag even glaswerk wegbrengen en de klusjes zitten er weer op. De vanavond bestaat uit visite ontvangen. Er komen 3 collega's bij mij op visite. Uiteraard vind ik dit erg leuk. Tristan, Robert en Melvin, van harte welkom. Geeft voor mij weer een hoop afleiding. Het is nu 10:45 uur. Tristan, Melvin en Robert zijn net weg en ik heb een geweldige leuke avond gehad. We hebben leuk een heleboel verhalen naar voren kunnen halen. Mel., Rob., en Tris. bedankt voor de gezellige avond. Ik zeg nu welterusten.

24 oktober 2013.

Het was vanmorgen extra vroeg, omdat ik al op tijd een boodschapje moest doen voor Majella. Ik had de wekker gezet op 07:30 uur, maar was al ver voordat de wekker afging wakker. Snel eten en wassen. Ik zou om 09:00 uur bij een winkel wezen, maar ik was alweer om 09:00 uur thuis met in ieder geval het goede product. Nu snel een bakkie doen en dan naar onco fysio. Ik voel mij in ieder geval goed. Het sporten ging geweldig goed. Tussendoor met een stagiair gesproken over hoe ik over mijn steun en toeverlaat (C.) vertrouw en over mijn ziekte. Gezamenlijk hebben we uitgelegd hoe je dit het beste kan aanpakken. Het laatste onderdeel hardlopen ging goed tot op zekere hoogte. Ik wilde kijken hoever ik het vol kon houden. Nou best wel lang, totdat er iets in mijn kuit knapte en ik dus moest stoppen om erger te voorkomen. Nog even lekker de sauna in en daarna douchen. Even voor 12:00 uur was ik thuis. Na de middagmaaltijd even lekker slapen. Tegelijkertijd met mijn vriend Sepp, waar wij deze middag op moeten passen. Hopelijk gaat het volgende week beter met mijn kuit, want de irritatie is er wel wat meer. Insmeren en inzwachtelen.De post is er en ik keek blij verrast op van een uitnodiging van een 10tal oud collega's. Ik kijk er erg naar uit om al die oudjes weer eens te zien en te spreken. Wel met de wetenschap dat een andere collega er waarschijnlijk niet bij zal zijn, aangezien zij heel erg ziek thuis op bed ligt. Dit doet mij heel veel verdriet, wetende dat zij ook de rot ziekte heeft. De avond bestaat uit op tijd naar bed, want een druk weekend staat voor de deur en morgen een bezoekje aan de ijsfabriek in Hellendoorn. Tot morgen.

25 oktober 2013.

Vandaag is het zover. Ik ga weer een bezoekje brengen aan Hellendoorn. Het is voor mij alweer een hele tijd geleden dat ik daar geweest ben. Ik kijk er erg naar uit om al die collega's weer eens te spreken. Er is intussen alweer heel wat gebeurd met mij. Ook zal ik een klein privé dingetje gaan bespreken, maar daar kom ik later wel eens op terug. Het is nu even na 09:00 uur. Thuis nog even een bakkie doen en dan de auto aantrappen.Om 10:00 uur was ik in Hellendoorn en heb daar heel veel collega's gesproken. Het is best nog wel interessant om al de vernieuwingen te zien. Ook in mijn afdeling de palletiseer waar op dit moment een nieuwe pallet wikkelaar word geïnstalleerd. Mooi om te zien dat het van dezelfde firma is als de oude wikkelaar. Na 2,5 uur praten ben ik naar huis gegaan, met de wetenschap dat ik nog niet vergeten ben door al mijn collega's. Ik zal er snel nog eens naartoe gaan en hoop dan dat men het ijs maakt met Griekse yoghurt. Om 13:15 uur was ik weer thuis. Snel eten en op naar de volgende klus. Dat is een bakkie doen bij mijn kanjers. Ook even oppassen op Juno en Sepp. Samen lekker spelen en spelletjes doen. Je zal bijna altijd van Juno verliezen. Wat kan zij goed onthouden. De avond is besteed aan het kijken van 24. Het blijft een goed in elkaar gezette film met veel actie. We gaan dus lekker relaxen.

26/27 oktober 2013.

Zaterdag. Het was 07:00 uur dat ik na een goede nacht wakker werd. Nog even blijven liggen en dan eruit. Het eten gaat goed evenals wat je ervan maakt gaat beter. Vandaag op de dag weet ik nog niet wat er staat te gebeuren, maar voor de avond zitten we al vol geplanned. Lekker uit eten met z'n 12en. Ik heb er al heel lang naar uit gekeken. Helaas is de barbecue niet door gegaan en is dus besloten om met z'n allen uit eten te gaan. Wel weet ik dat ik op de dag zal rusten, anders word het vanavond niet zoveel. Zo straks eerst samen met Leida een bakkie drinken. Het is nu 13:45 uur en heb net het middag eten naar binnen gewerkt. Ik merk dat het slikken een heel klein beetje beter gaat. Het brood met slokdarmslijm komt niet meer in zo grote hoeveelheid omhoog en het is dan ook minder pijnlijk. Op zich een prettig gevoel en ik hoop natuurlijk dat de verbetering zo door gaat. Dit geld ook voor de ontlasting die vandaag ook weer wat beter is. Ik voel mij ook wat dat betreft goed. Het is nu 18:15 uur. Vanmiddag zijn wij naar het centrum gegaan. Het was er gezellig druk. Even een cappuccino drinken bij de koffiepot en lekker kletsen met Gerrie en Ilse. Voordat wij weggaan heb ik eerst nog even een uurtje bij getankt en vanavond een gezellige avond, maar daarover morgen meer.
Zondag. En was het gezellig gisteravond? Ja ik vond het reuze gezellig. Na afloop zijn we met z'n 10en nog bij ons geweest om de  avond goed af te sluiten. Je kan wel heel veel lachen met dat zooitje ongeregeld. Maar ja aan alles komt een eind, dus ook hieraan. Het was vanmorgen 07:30 uur dat ik wakker werd. Nog even blijven liggen, want het was best wel laat geworden voor mij. Zo straks even ontbijten en dan mijn weegmoment.Ik ben redelijk stabiel. Ten opzichte van het vorige weegmoment ben ik 1,5 KG aangekomen. De koffie hebben we genuttigd bij mijn moeder. Vanmiddag ben ik wezen kijken bij een handbalwedstrijd van mijn oude vereniging "Kwiek".Toch wel weer leuk om eens handbal te kijken. Jack de vriend van Larissa speelt bij de heren. Het is een leuk jong team. Rond 15:30 uur was ik weer thuis. Straks even rusten, want vanavond krijgen we visite om de pot te spekken. Ik ben denk ik wel in vorm, dus wil ik winnen. Tot de nieuwe week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten